Natura de partea ta – cum alcatuiesti dieta fara gluten, cu produse potrivite

0
247

Pentru cei in cautare de produse naturiste, fara continut de gluten, magazinul de profil Bacania Naturista vine cu o gama larga de optiuni. Pot fi alese pentru consum produse de tip panificatie, paine, biscuit, grisine, paste, chiar si faina, cu specificatia faptului ca nu contin gluten. Sunt asadar produse de o categorie aparte. Pare destul de greu sa ne ferim de acest ingredient, de aceasta proteina, in conditiile in care se regaseste in multe dintre produsele clasice. Un caz clasic este cel al fainii cu gluten care ajuta la cresterea produselor de panificatie, aluatul fiind moale, pufos, iar produsul copt rezulta in unul comercial, aspectuos.
Dieta fara gluten
In lista de produse fara gluten se regasesc alimente precum oua proaspete, carne de peste sau pasare, fructe, legume sau oleaginoase, precum si lactate. Multe altele pot fi trecute pe lista de alimente interzise. O alternativa a celor care doresc sa diversifice dieta si sa nu isi limiteze foarte mult placerile culinare este reprezentata de produsele speciale, fara gluten.
La Bacania Naturista se vor gasi produse de acest gen. Biscuiti, crackers, pot fi oricand gustarea intre mese, o alegere sanatoasa. Aceste produse nu contin nici zahar si sunt realizati manual, ca drept dovada a controlului maxim asupra modului de preparare si a ingredientelor incluse.
Pentru cei care doresc sa experimenteze pe cont propriu painea facuta in casa sau alte delicii de panificatie, desigur ca fara gluten, vor alege negresit faina speciala. Exista doua optiuni la aceasta categorie, de faina cu quinoa sau imbogatita cu fibre, fara gluten. 
Alte produse regasite la Bacania Naturista
Cu vasta sa paleta de produse, Bacania Naturista a cucerit publicul cu delicii sale sanatoase. Aici se vor gasi variante optime privind tipul de continut, deci alegeri sanatoase, dictate de ingrediente pe masura.
De la batoane energizante si pana la apa alcalina, mied, vin vechi si pana la delicii vegane, bunatati din miere sau produse de post, din soia, resursele acestui magazin sunt o convingere in plus ca aici interesul este de a oferi variante sanatoase pentru necesarul zilnic a diverselor produse de consum.
In contextul actual in care suntem o societate de consum si din stilul haotic de a trai nu dam interes produselor decat cand deja semnalam reactii, o recomandare se indreapta spre alegerea cosmeticelor de rang naturist de asemenea. Bacania Naturista propune la acest capitol sapunul natural si crema de ingrijire.
Din preocupare pentru tot ce inseamna sanatatea din interior consumul de produse naturiste se impune. Cei interesati regasesc intreaga gama de astfel de produse in cadrul paginii oficiale, bacanianaturista.ro .