Motoare electrice antiex de la Bmes.ro

0
265

In intampinarea celor care doresc achizitionarea de motoare electrice antiex vin specialistii Bmes.ro , cu solutii variate, pliate pe necesitati distincte. Atat in cazul motoarelor monofazate, cat si a celor trifazate, ofera publicului dorit motoare inalt calitative, adaptate in functie de nevoie.
Portofoliul Bmes.ro vizeaza printre altele, motoare electrice antiex monofazate 230 V si trifazate cu puteri pana la 55 kW. Pentru un plus de rezistenta si siguranta, vin in carcasa din fonta, alaturi de certificare ATEX.
Motoarele electrice antiex si caracteristicile acestora
Inainte de toate, specialistii Bmes.ro doresc sa atraga atentia asupra importantei pe care o are raportarea la datele tehnice si dimensiunile acestor sisteme. Trebuie sa se plieze exact pe necesitatea echipamentelor in dotarea carora vor intra. Vizavi de asta, cei interesati gasesc pe site-ul www.bmes.ro tabele cu mentiuni privitoare la caracteristicile motoarelor disponibile.
In randurile urmatoare, aflam de la experti care sunt cateva dintre caracteristicile standard ale motoarelor din aceasta categorie, regasite pe site-ul mai sus mentionat.
Caracteristici standard ale motoarelor antiex
– au gabarite ce variaza intre 56 si 250;
– la exterior sunt protejate de carcase din fonta;
– dispun de protectie la umiditate si praf de tip IP55;
– au clasa de izolatie F;
– prezinta tensiune standard de alimentare – de 400 V, in cazul motoarelor trifazate. Dupa necesitate aceasta poate fi de pana la 660 V, avand o frecventa de 50 Hz, respectiv de 60 Hz;
– se pot folosi in mediile ambiante ce au temperatura de pana in 40 grade C, iar altitudinea de pana in 1000m.
Caracteristici optionale ale motoarelor antiex
Dupa caz, clientii Bmes.ro pot solicita si adaptari ale acestui tip de motoare. Se pot realiza astfel motoare din cele tropicalizate, care dispun de clasa de izolatie superioara H, respectiv de protectie IP56 ori IP66. De asemenea, sunt o varianta motoarele cu 2 turatii, cele ce vizeaza functionarea cu inverter, cu tensiune speciala, cu functionare la temperaturi ce ajung pana la -55 grade.
Sunt toate aspecte de avut in vedere atunci cand vine vorba despre alegerea unui motor electric de tip antiexploziv. Intotdeauna trebuie vizate nu doar datele tehnice si dimensiunile acestora, ci si calitatea elementelor ce le alcatuiesc, durabilitatea lor.
Recomanda solutiile pe care le propune Bmes.ro intocmai astfel de caracteristici, precum si capacitatea de a se adapta pe fiecare necesitate. Cei interesati asadar de astfel de achizitii gasesc solutii particulare in cadrul site-ului mentionat. Tot acolo sunt disponibile si alte diverse categorii de motoare electrice, in regim monofazat sau trifazat, dupa necesitate, ce vin insotite de specificatii amanuntite, astfel ca alegerea sa fie intotdeauna corespunzatoare.