Mierea de Manuka – proprietăți și beneficii pentru organism

0
244

Mierea de Manuka se remarcă însă printr-o serie de proprietăți deosebite: antioxidante, antibacteriene, antivirale, antiseptice, antimicrobieme, antifungice și antiinflamatorii.  Este comercializată pe piață, însă nu toate produsele au conținut complet natural. O sursă de miere de Manuka recunoscută și în mediul online este BioSano. Produsele apicole disponibile în cadrul magazinului sunt o recomandare pentru ameliorarea unor simptome diverse – îndeosebi în cazul celor cu un stil de viață sănătos – și experiențe mai intense la capitolul delicii culinare.
Mierea de Manuka – prezentare
Acest superaliment, de proveniență din Noua Zeelandă, prezintă o varietate de proprietăți, fiind utilizată în diete pentru frumusețe, remedii naturiste, dar și în bucătărie. Este un produs RAW, asa cum se regăsește în portofoliul magazinului BioSano.ro, de tip nepasteurizată – procedură special concepută pentru a păstra toate proprietățile sale naturale.
Prezintă un conținut de minim 75% granule de polen specifice florii de Manuka, având proprietăți puternic antioxidante, protejând corpul contra acțiunii nocive a factorilor externi, cu efect benefic și asupra sistemului imunitar.
Beneficii și proprietăți
Este o miere mereu nepasteurizată și crudă, fără conținut modificat genetic, deci complet naturală. Se recomandă ca ajutor în tratarea infecțiilor bacteriene, a ulcerului gastric și a diverselor probleme cutanate.
Este clasată ca fiind unul dintre antibioticele naturale cele mai puternice, fapt datorat îndeosebi proprietăților deosebite de vindecare și antibacteriene. Un motiv pentru care și costul de achiziție a acestui sortiment de miere este unul pe măsură îl reprezintă faptul că are o capacitate deosebită de a ataca bacterii rezistente ca Helicobacter Pylori, spre exemplu.
Are un gust ușor diferit de cel cu care suntem obișnuiți, motiv pentru care produsul a cunoscut mai greu popularitatea meritată. La ora actuală însă este dintre sortimentele de miere cele mai căutate, date fiind rezultatele cercetărilor realizate asupra proprietăților de vindecare și a compoziției sale.
Este o miere preferată și pentru aspectul său deosebit, fiind filtrată delicat, cremoasă fiindcă este supusă unei temperaturi ușor crescute, cu conținut natural de ceară de albine, polen și propolis.
Portofoliul magazinului vizează produse de la Wedderspoon, cunoscute pentru conținutul optim de enzime vii. Astfel, aleg miere de Manuka de la BioSano.ro cei care se feresc de produsele contrafăcute, deci care doresc siguranța că mierea este de o puritate și calitate superioară.
Toate borcanele de miere de Manuka oferite pe site-ul menționat sunt etichetate atent de brandul producător menționat, ce preia materia primă și ambalează atent produsele. Astfel, publicul știe că realizează o investiție sigură în calitate la standarde înalte.
Consum și administrare
Recomandarea este de a ingera 1 -2 lingurițe/zi, respectiv de fiecare dată cu jumătate de oră înainte de servirea mesei. Dizolvată în apă, aceasta își poate pierde din proprietăți, motiv pentru care indicat e să fie consumată ca atare, pe stomacul gol.
Mai multe informații despre mierea de Manuka și produse originale sunt disponibile pe www. biosano.ro .