Masina de inchiriat Otopeni – apeleaza cu incredere la FIVE

0
242

Masina de inchiriat Otopeni – calatoreste mult si sigur
Pentru multi conducatori auto inchirierea unei masini pentru calatoriile lungi este un prilej de a economisi resurse importante. Pentru putini dintre ei insa, siguranta si incertitudinea serviciilor nu le permite sa inchirieze un autoturism pentru deplasarile de durata. Motivul? Lipsa increderii oferita de catre reprezentatii firmelor de inchirieri.
La Five rent a car nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la drumurile lungi. Firma te va asigura de calitatea cu care sunt verificate periodic autoturismele astfel incat sa nu existe defectiuni pe perioada inchirierilor. Masinile Five sunt bine intretinute si asigura un mediu sigur, stabil si relaxant pentru orice client.
Atat din punct de vedere tehnic cat si cel estetic, masinile sunt intretinute la un nivel inalt de calitate, toate fiind modele noi si moderne. Defectiunile sunt minime si chiar inexistente iar confortul și stabilitatea sunt redate de dotarile eficiente si de ultima generatie ale autoturismelor. Calatoriile tale vor fi asigurate de catre cele mai bune masini si cea mai serioasa firma de rent a car -Five.
Masina de inchiriat Otopeni – fara alte taxe ascunse
Pentru ca increderea clientului este factorul de baza prin care o firma poate sa evolueze si sa se dezvolte, este important sa te asiguri la randul tau ca-i alegi pe cei mai buni. O firma rent a car de profesionisti tine cont de transparenta informationala si ofera constant bagajul complet de informatii pentru a se asigura ca, clientul nu ramane vreun moment surprins. Contractul de inchiriere este discutat iar fiecare parte trebuie sa-si cunoasca drepturile si obligatiile. In acest fel experienta ta auto va fi una placuta.
Preturile de inchiriere alaturi de ofertele firmei se vor discuta inca de la inceput fara a adauga taxe ascunse de care clientul sa nu stie. La Five profesionalismul si seriozitatea la fiecare inchiriere a dus automat la dezvoltarea unui mediu de incredere pentru foarte multi clienti. Echipa de contact va fi constant la dispozitia ta 24/24pentru a-ți oferi cele mai bune informatii chiar si atunci cand intampini o problema in timpul inchirierii. Increderea clientului sporeste calitatea serviciilor. 
Rent a car Bucuresti – flexibilitatea de a inchiria
Five rent a car pune accent pe doua resurse importante ale clientului : banii si timpul, sporind economisirea acestora. Flexibilitatea serviciilor se numara printre economisirea de timp si oferind clientului libertatea totala de miscare. Atunci cand alegi sa inchiriezi de la Five, locul in care vei preda masina sau doresti sa preiei una va fi in totalitate optiunea ta. In acest fel poti sa iti rezervi timpul cum doresti si sa iti creezi un traseu pe placul tau sau care te avantajeaza.
De asemenea pentru cei care tocmai ajung in tara si au nevoie de un autoturism pentru a se deplasa in capitala, Five rent a car detine un sediu in vecinatatea Aeroportului Otopeni. Daca ai nevoie de o masina prompta pentru atunci cand aterizezi cu avionul, firma iti livra una rapid si usor, fara intarzieri. Poti uita de stresul bagajelor multe sau de orele fixe de care depinzi pentru a te deplasa cu transportul in comun. Acum poti avea o masina doar pentru tine si un program de deplasare pe care il creezi dupa placul tau.
Rent a car Bucuresti – inchiriaza cele mai bune masini de pe piata
Pentru firma Five fidelitatea clientilor este un proces important motiv pentru care investesc constant in gama auto, detinand masini si cu 8+1 locuri, ideale pentru calatoriile cu familia sau diferite delagatii ale firmelor. Masini ideale pentru o vacanta in doi, sau autoturisme cu un spatiu generos pentru intreaga familie. Pentru cei care doresc sa economiseasca, gama auto dispune si de masini low-cost cu un consum redus, ideale pentru orasele supra aglomerate sau dificile in ceea ce priveste spatiul de parcare.
Masinile oferite sunt bine intretinute si verificate periodic in service-uri specializate ale capitalei. Vei fi lipsit de stres si griji iar confortul si luxul iti vor reda placerea de a conduce chiar si la drumurile lungi. Apeleaza cu incredere la firma Five si vei fi surpins de numarul de avantaje pe care il poti avea dintr-o simpla inchiriere auto.