De ce rafturile pentru pâine atrag mai mulți clienți?

0
219

Tocmai din acest motiv modul în care sunt expuse spre vânzare pâinea și alte produse de brutărie contează la fel de mult precum gustul și calitatea produselor. Aici intră în joc rafturile pentru expunerea pâinii!
 
Rafturile pentru expunerea pâinii îndeamnă clienții la cumpărături
Produsele de panificație și brutărie sunt asociate, în general, cu copilăria sau cu o senzație de confort. Iar această senzație este amplificată de un spațiu curat, cald, dar și bine organizat. De aceea spațiile în care se vând astfel de produse trebuie să fie amenajate corespunzător – atât pentru a îndemna clienții să cumpere mai multe produse, dar și pentru a eficientiza depozitarea.
Mirosul pâinii proaspete, aburinde, stimulează doar simțul olfactiv al clienților. Pentru a asigura vânzările produsele trebuie să fie la fel de apetisante și vizual. Rafturile pentru pâine ajută tocmai la crearea unei atmosfere plăcute vizual pentru client, atmosferă care să îl încurajeze să cumpere mai multe produse odată și să se reîntoarcă zi de zi. Un spațiu care oferă un sentiment de familiaritate este mult mai atractiv decât unul impersonal, cu produsele așezate la grămadă, fără atenție.
Și nu numai că o aranjare atentă ajută la crearea acestui sentiment care stimulează cumpărăturile. Felul în care sunt dispuse produsele de panificație sau de brutărie odată așezate in rafturi paine îi ajută pe clienți să vadă toate opțiunile dintr-o privire. Iar atunci intervine pofta și curiozitate, clienții alegând să se lase ghidați de aceste sentimente.
Pe aceste rafturi produsele nu sunt înghesuite și nici ascunse, iar clienții văd foarte repede întreaga ofertă. Acest lucru îi determină, de cele mai multe ori, să aleagă mai multe produse decât ar fi vrut inițial. Poate că aceștia au intrat în magazin doar pentru o pâine, aceeași pe care o cumpără de fiecare dată. Dar produsele sunt așezate strategic pe rafturi. În acest fel clienții vor vedea și alte tipuri de pâine sau produse de brutărie apetisante. Și în acest mod, cu un simplu truc de organizare, se pot spori semnificativ vânzările.
 
Organizarea produselor este mult mai facilă cu rafturile pentru pâine
Clienții preferă să aibă produsele chiar în fața ochilor, pentru a alege mai ușor, așa că afacerea ta se va eficientiza folosind aceste rafturi. Dar aceste rafturi nu aduc avantaje doar în ceea ce privește vânzările. 
Design-ul rafturilor este unul modern, iar structura este una rezistentă. Sunt create pentru a eficientiza și ușura modul de organizare al raioanelor de panificație și brutărie, indiferent de spațiul disponibil. Rafturile au o înălțime de 227 cm sau 143 cm – înălțimi special alese pentru tipul de produse cărora le sunt dedicate. Sunt plăcute vizual pentru clienți, dar sunt și ușor de gestionat și folosit de către personal. Sunt construite dintr-o structură de lemn și pal melaminat, iar structura de susținere este una din metal vopsit în câmp electrostatic. Materialele din care sunt confecționate rafturile nu au fost alese la întâmplare. Lemnul generează acea senzație vizuală de familiaritate și căldură, dar structura de rezistență din metal asigură o durată lungă de viață, oferind beneficii numeroase.
 
Fie că preferi rafturi metalice pentru pâine sau rafturi din lemn pentru pâine poți găsi aici cele mai moderne și folositoare modele. Vei resimți imediat toate avantajele pe care le aduc aceste rafturi.
 
Nu uita – o afacere profitabilă este aceea care îndeamnă clienții să cumpere de la sine. Și cum poți face mai bine acest lucru pentru produsele de panificație și brutărie decât cu ajutorul unor rafturi speciale?