Manichiura profesionala. Ce trebuie sa contina un kit de unghii cu gel?

0
1425

Fie ca esti o pasionata a manichiurii si a tehnicilor de acest fel si iti doresti sa realizezi o manopera de calitate, fie te-ai hotarat sa iti achizitionezi singura produse unghii pentru a-ti face o manichiura de invidiat, afla ca NoliaShop este magazinul potrivit ce iti sta la dispozitie cu tot ce ai nevoie in acest sens. Cu ajutorul acestui magazin vei gasi kit-uri complete cu produse pe care urmeaza sa le utilizezi, care contin atat geluri UV colorate, cat si transparente si de constructie.
In calitate de incepatoare va trebui sa tii cont de cateva lucruri de baza:
Þ     Manichiura cu gel se aplica intocmai precum o oja normala, doar ca este supusa procesului de uscare cu lumina UV, ceea ce ii ofera durabilitate.
Þ     Inainte de aplicare, este esential ca unghiile sa fie foarte bine curatate si modelate, astfel incat oja sa reflecte un aspect impecabil.
Þ     Oja cu gel se aplica, in general, in mai multe straturi care vor fi uscate, rand pe rand, cu ajutorul luminei UV, iar mai apoi se va aplica stratul final.
Ce ustensile si aparate trebuie sa contina kit-ul?
Lampa UV –  tehnicienii incepatori sau amatorii pot utiliza o lampa cu patru tuburi, fiind mult mai simplu de utilizat si avand nevoie doar de o simpla de apasare de buton pentru a o porni. Odata ce trece timpul optim de uscare, lampa se va opri singura, acest lucru constituind un real avantaj, intrucat nu este necesar sa stai cu ochii pe ceas in tot acest timp. In situatia in care oja va avea nevoie de mai mult timp de uscare, lampa se va mai porni o data.
Pila electrica – contine mai multe tool-uri si functii speciale pentru curatarea cuticulelor, precum si pentru netezirea unghiilor si inlaturarea gelului, in cazul intretinerii sau reconstructiei. Aceasta pila are rolul de a simplifica foarte mult munca, insa este util ca trusa sa aiba in componenta sa si anumite pile normale pentru unghii.
Pensule pentru gel – pensula pentru gel este un accesoriu foarte important. Sunt recomandate cele cu capac, intrucat este necesar sa fie ferite de lumina, umezeala sau vapori de apa. De asemenea, trebuie ferita si de lampa UV, fiindca aceasta poate determina intarirea si degradarea firelor de par.
Degresant si primer – degresantul corespunde fixarii gelului si degresarii unghiilor. Este utilizat nu doar pentru curatarea pensulelor dupa folosire, ci si a suprafetei de lucru. Primerul se foloseste pentru unghiile mai sensibile, predispuse la alergii sau alte reactii adverse.
Geluri – exista o varietate larga de geluri: de baza, de constructie, de finisare. Gelul de baza niveleaza unghia, in vederea indepartarii denivelarilor sau imperfectiunilor, iar cel de constructie este transparent, conceput special pentru a rezista la orice soc. Gelul de finisare se va aplica abia spre final si poate fi colorat cu o nuanta naturala, cat mai apropiata de cea a unghiei.
 
Este recomandat ca fiecare tehnician sau pasionat de unghiile cu gel sa puna inainte de toate calitate produsului ales si mai apoi alte caracteristici ale acestora. Asadar, magazinul online NoliaShop reprezinta o varianta excelenta in acest sens, dispunand prodse profesionale destinate realizarii unei manichiuri impecabile.