Manichiura cu gel, realizata dupa standarde inalte, cu produsele Nolia

0
1378

Manichiura cu gel
Pentru a realiza manichiura cu gel pe unghia naturala se incepe mai intai de toate cu pregatirea zonei. Sunt necesari pasi de urmat pentru a pregati unghia naturala, astfel incat gelurile sa adere perfect pe unghie. Dupa ce cuticulele sunt ingrijite, unghia va fi pilita, se aplica gel cu rol de adeziv. Important este ca fiecare strat de produs aplicat se se usuce cu ajutorul lampei UV.
In cazul celor care doresc extensii se vor folosi sabloane in jurul unghiei, aplicand gelul atat pe unghie, cat si pe sablon. Dupa uscarea corespunzatoare, expunere la lampa UV, unghiile se vor pili si lustrui. Alegerea culorii si a modelelor este partea cea mai facila, urmata in cele din urma de aplicarea unui strat de gel transparent.
Desi in aparenta totul este simplist, procedurile sunt greu de realizat, multiplicand cu fiecare unghie pregatita si lucrata pana la realizarea completa a modelului dorit. Fara tehnica si fara produse de calitate nu se poate ajunge la rezultatul dorit.
Nolia Shop ofera suport si varietate de produse
Nolia Shop aduce in atentia celor interesate geluri de calitate germana, demonstrata. Produsele din aceasta gama au fost mai intai testate astfel ca selectia lor are la baza principiile calitative ce intereseaza pe orice stilist-protezist de unghii. De la vascozitate la opacitate, se are in vedere fiecare aspect, asadar in completarea ofertei vin si detalii despre cum poate fi folosit un anumit tip de gel.
In gama Nolia Shop se vor gasi geluri UV, instrumente si aparatura, oje semipermanente, accesorii si produse pentru nail art si alte consumabile.
Avantajele manichiurii cu gel
Daca la inceput a aparut ca o necesitate pentru cele care avau probleme vizibile cu unghiile naturale, acum se poate spune ca sunt cunoscute cu mult mai multe avantaje ale acestui tip de manichiura. Rezistenta crescuta, cu unghii impecabile si fara deteriorari de orice fel reprezinta de asemenea un avantaj major. Astfel, manichiura nu incomodeaza si nu limiteaza in a realiza actiuni diverse.
Intretinerea este una usoara si la un interval mai mare de timp, in functie de ritmul de crestere al unghiei naturale. Orice imperfectiune a unghiei naturale nu mai reprezinta o problema intrucat este mascata de gelul aplicat.
Din punct de vedere al modelelor applicate, manichiura cu gel poate fi realizata in orice varianta de culoare, cu aplicatii diverse, pictata etc.
Cele interesate de o sursa completa pentru produsele necesare manichiurii cu gel regasesc ofertele la noliashop.com.