Librăria de cărți pentru copii Cartemma prezintă o lume plină de povești și ilustrații captivante

0
304

Experții în educație și creșterea copiilor afirmă cu tărie același lucru – universul copilăriei (dar și al adolescenței) nu este complet fără cărți, jucării, povești și jocuri. Noul magazin online Cartemma .ro vine în sprijinul părinților din România oferind o mulțime de cărți educative, de activități, cu stickere, în limba română și engleză, ajutându-i pe cei mici să cunoască lumea din jur printr-un limbaj adecvat vârstei și contextului actual.
Cartemma.ro comercializează atât titluri consacrate din literatura internațională ori românească, cât și cărți unice, publicate de propria editură. Orice prilej este perfect pentru a cumpăra sau a dărui cărți celor mici (nu doar începerea școlii, zilele de naștere ori sărbătorile de Crăciun) – Cartemma aduce astfel un plus de valoare la tot ceea ce înseamnă educația, lectura sau poveștile, joaca sau activitățile distractive ale celor mici!
Ce aduce noul site Cartemma.ro
– Secțiunea de promoții
Reduceri de până la 50% pentru colecții, pachete de cărți sau seturi educative.
– Rubrica de noutăți
Cele mai proaspete cărți, pe diverse tematici, însoțite adesea de discounturi de preț!
– Recomandări
Perfecte pentru a completa cumpărăturile deja făcute în magazin!
– Cărți clasificate în funcție de tematică și vârstă
Ușor de sortat pentru categorii de vârstă (de la 0-2 până la peste 14 ani) ori clasificate după tematică (artă, Crăciun, poezii, povești, limbi străine, călătorii, știință, natură etc.), cărțile Cartemma acoperă aproape orice nevoie sau dorință.
– Jocuri și cadouri
Utile încă din primele luni de viață, jocurile și jucăriile au multiple roluri în creșterea și dezvoltarea celor mici – sprijină manipularea, dexteritatea, logica, memoria și învățarea. Și aici, produsele sunt sortate pe tematici sau grupuri de vârstă.
– Blog
Recenzii ale cărților din librărie, noutăți, sfaturi sau topuri ale celor mai iubite produse din magazin.
Mai aproape de cărti, copii și povești – Cartemma
Un proiect de suflet care a luat naștere dintr-un vis din copilărie – acela de a fi mai aproape de cărți și de povești. Din iunie 2014 până azi, Cartemma ajunge în casele copiilor din România odată cu cărțile și poveștile frumoase pe care le trimitem.
Misiunea librăriei este de a-i împrieteni pe copii cu cărțile și cititul, încă de când sunt mici. Lectura are un rol important în formarea și dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre noi, cititori mari sau mici. De aceea, echipa Cartemma alege mereu cărți deosebite, care prin poveștile și ilustrațiile lor, transmit un mesaj, o stare de spirit, curaj și imaginație.
Cu fiecare carte publicată care ajunge în mâinile copiilor, facem un pas mai în față spre o educație mai bună pentru generațiile următoare.