Kawasaki W800 s-a reintors pe piata. Participa la Tombola de la Atvrom si poti castiga, la alegere, un scuter Vespa sau un ATV CF Moto

0
397

Două versiuni pentru noua Kawasaki W800 
În afară de schemele de culoare și adăugarea variantei distincte café racer, majoritatea schimbărilor nu sunt evidente. Însă la o privire atentă, devine clar că W800 a primit un șasiu nou, alte frâne și sistem ABS fata de generatia anterioara.
Motorul cu doi cilindri de 773cc este în conformitate cu directivele Euro4 și motocicleta dispune de un sistem avansat de control al emisiilor. Motocicleta W800 Street ABS 2019 poate fi ajustată să ofere 35kw pentru a se conforma restricțiilor A2. Operațiunea poate fi realizată de către un dealer autorizat Kawasaki, se face rapid și nu este ireversibilă. Din acest punct de vedere, W800 devine un concurent al gamei Moto Guzzi V7 III.
Nota auditivă specială și luminile LED reprezintă de asemenea caracteristici ale variantelor Kawasaki W800 Street și W800 Street Cafe, aducând astfel un suflu modern.
Ambele variante ale lui W800 sunt alimentate de același motor cu 2 cilindri în V, 773cc, SOHC cuplat la o cutie cu 5 trepte de viteze. De asemenea, W800 Street și W800 Cafe împart același cadru, suspensii și frâne. Diferențele constă în carenaj, poziția de pilotare și câteva elemente de design. Varianta Cafe este descrisă de o poziție de riding mai sportivă, înclinată, în vreme ce modelul W800 Street se caracterizează printr-o de pilotare dreaptă și are șaua mai joasă. Pe lângă deosebirile în ergonomie și greutate, merită amintit faptul că versiunea Street dispune de mai multe accente cromate, vine cu roți pe argintiu și este disponibilă doar cu schemă de culoare Metallic Flat Spark Black / Metallic Matte Graphite Gray. 2019 W800 Cafe vine cu o schemă de culoare Metalic Magnesium Gray / Galaxy Silver.