JYSK inaugurează un nou magazin în Iași și ajunge la 70 de magazine în țară

0
312

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează pe 7 februarie cel de-al treilea magazin din Iași și cel de-al 70-lea magazin din România. Aflat pe Șoseaua Bucium nr. 17, magazinul JYSK Iași Bucium are o suprafață totală de 1250 mp.
“În 2016 am ajuns pentru prima dată în Iași și am inaugurat două magazine în doar două luni. Ambele deschideri au fost de succes, iar ieșenii ne-au primit foarte bine. De atunci, cele două magazine din Iași au continuat să fie populare printre clienți. Mai mult decât atât, JYSK Iași Tudor, primul magazin deschis aici, este pe podium în topul magazinelor noastre în ultima jumătate de an. De aceea, atunci când am găsit un nou spațiu potrivit în Iași, ne-am bucurat că putem să ne extindem într-o nouă zonă a orașului. Așa cum i-am obișnuit la primele două deschideri, pentru săptămâna inaugurării le-am pregătit clienților o mulțime de oferte foarte bune, pe care le vor găsi doar în noul magazin JYSK Iași Bucium”,  a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
Cu ocazia deschiderii, JYSK a pregătit un eveniment special. Pe 7 februarie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Iași sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind, alături de plăpumi, printre cele mai importante produse comercializate de compania scandinavă.
Printre produsele care vor avea prețuri speciale la deschidere se numără și o serie de articole care au obținut de-a lungul timpului recenzii foarte bune de la clienți din toate țările în care activează JYSK. În luna februarie, aceste produse, care se numără și printre cel mai bine vândute produse ale companiei, sunt prezentate online în campania Preferatele Clienților. 
“Așteptăm cu nerăbdare deschiderea celui de-al treilea magazin din Iași. În echipa magazinului avem colegi care au experiență cu produsele JYSK, care vin din magazinele deja existente în Iași, și suntem pregătiți să le oferim clienților sfaturi despre ce produse sunt mai potrivite pentru casele lor. Știm că mulți ieșeni ne cunosc deja produsele și că ne-au vizitat celelalte două magazine. În JYSK Iași Bucium vor avea o surpriză plăcută, deoarece magazinul este amenajat după un nou concept, arată mai modern, mai inspirațional și mai primitor”, a declarat directorul magazinului JYSK Iași Bucium, Ionuț Ioniță.
Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Iasi . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.
Despre JYSK
JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.
Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 69 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.
Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.