JYSK inaugurează un magazin în Orăștie și ajunge la 73 de magazine în țară

0
299

Pe 14 martie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează primul magazin din Orăștie, ajungând la 73 de unități în țară. Magazinul JYSK Orăștie se află în bulevardul Eroilor nr. 17 și are o suprafață totală de 1380 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special pentru clienți.
“Suntem bucuroși să anunțăm că, începând cu 14 martie, ajungem și în Orăștie. Compania JYSK este prezentă de mult timp în zonă, am deschis magazinul din Deva în primăvara anului 2008, în urmă cu 11 ani, în perioada în care JYSK era franciză. Așadar, cei din județ ne cunosc. Acum, și locuitorii din Orăștie vor avea un magazin JYSK în orașul lor, ceea ce înseamnă că vom fi mai accesibili pentru ei. Îi așteptăm la evenimentul de inaugurare, în cadrul căruia le-am pregătit o oferte foarte bune la o mulțime de produse pentru casă și grădină”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
JYSK Orăștie își deschide porțile pe 14 martie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la evenimentul special de deschidere cu o mulțime de surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Orăștie vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier, textile pentru casă și mobilier de grădină.
“Întreaga echipă a magazinului JYSK Orăștie așteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului. În ultima lună ne-am pregătit pentru ca totul să fie perfect pentru clienții noștri, să avem stocuri, magazinul să fie atractiv și produsele să fie expuse în așa fel încât clienții să fie inspirați și să aibă o experiență plăcută de cumpărături. Îi așteptăm în magazin începând cu 14 martie! Suntem pregătiți să le răspundem la întrebări și să îi ajutăm să aleagă produsele potrivite pentru casele lor”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK România.   
Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Orastie.  Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.