Geluri calitative de unghii, regasite la Nolia Shop

0
441

Gama de gel unghii profesional vine de la un producator german. Este o gama exclusivista, de o calitate demonstrata. Aici este o noutate pentru cele interesate, faptul ca fiecare gel in parte a fost testat. Se explica asadar principiul de a recomanda numai dupa ce experienta in raport cu un anumit produs a dus la concluzii relevante. Mai mult decat atat, pentru fiecare produs in parte exista specificatii clare despre aplicare, despre cum se comporta produsul si care sunt caracteristicile sale, cand poate fi folosit.
Nolia Shop, sursa achizitiilor profesionale pentru stilist-protezist unghii
A crea o manichiura nu inseamna a reproduce un model pe unghie, culoare, forme si deci o imagine care sa atraga. Incepe mai intai de toate cu ingrijirea unghiei, cu pregatirea bazei pentru aplicarea de produse, tehnica si cunostinte care sa contribuie de asemenea la folosirea corecta a produselor specifice.
Un rol esential il joaca gama de produse, de aceea, Nolia Shop si-a propus sa fie o sursa de incredere. Varietatea de optiuni se refera totusi la un numar restrans de geluri si nu numai, cu 5 tipuri pentru fiecare categorie de lucrare. In alegerile lor, tehnicienele tin cont de avantajele ce vor rezulta din folosirea unui anumit tip de gel:
Grad de acoperire – daca nu este de o consistenta buna si nu va permite aplicarea straturilor multiple, daca acopera unghia foarte bine sau sunt necesare mai multe straturi reprezinta desigur un interes major.
Modul de folosire – sunt geluri ce se pot folosi in scop multiplu, ca atare, pentru luciu sau pentru a decora unghiile.
Vascozitate, opacitate si alte detalii – din fericire, la Nolia Shop se vor mentiona si astfel de detalii, cat timp va dura polimerizarea, cum se foloseste sau cum se indeparteaza, ce tip de culori sunt etc. Va scuti asadar de perioada testarii si va facilita modul de utilizare cand deja baza de informatie exista.
Calitate si preturi rezonabile
Pentru necunoscatori Nolia este mai mult decat furnizor de produse, este initiator de drum in domeniul manichiurii. Astfel, sunt organizate seminarii si cursuri care sa ajute la perfectionarea cunostintelor. Asadar, produsele puse la dispozitie sunt insosite de informatii corespunzatoare si respecta standardele de calitate. Preturile sunt rezonabile, un motiv in plus de a crede in acest brand.
Atunci cand sunt alese gelurile pentru a realiza o manichiura nu conteaza doar sursa de achizitie, ci si modul in care practic produsele sunt ceea ce trebuie. Pentru alegeri optime si bine studiate in prealabil gelurile de la Nolia sunt o recomandare. Gama de geluri se regaseste online, in cadrul paginii oficiale.