Garantie service pentru masini Germania. Parcul auto second hand pe care trebuie sa il vizitezi!

0
2532

Ei bine, adesea in pietele auto cu masini Germania, proprietarii auto sau negustorii samsari nu le ofera cumparatorilor sansa unui test drive complet si nici posibilitatea ca ei sa isi conduca viitoarea masina. In numeroase cazuri, soferii povesteau despre imposibilitatea de a da o simpla prima cheie, fara a achita pretul masinii.
Astfel de experiente, dar nu numai acestea, au contribuit la renumele prost pe care il au pietele auto second hand din Romania. Acest lucru s-a schimbat in momentul in care au aparut acele parcuri auto profesioniste, unde cumparatorul beneficiaza de suport, indrumare, precum si de alte beneficii. Un test drive complet si gratuit este primul pe lista!
 
Garantie service pentru masini Germania din industria second hand
Un test drive este un beneficiu de care ar trebui sa aiba parte implicit orice cumparator de masini. Pare un lucru firesc si, cu toate acestea, de multe ori nici acest minim serviciu nu este oferit de vanzatori. Ei bine, cum ar fi sa afli ca pe langa test drive gratuit, poti beneficia chiar si de garantie service la achizitia de masini Germania? Aceasta garantie service dureaza un an de la cumpararea masinii si este oferita de firmele specializate, chiar si de parcurile auto ce comercializeaza masini Germania.
In plus, pachetul de beneficii oferit de parcurile auto specializate cumparatorilor de masini Germania mai contine si:
-garantia kilometrilor reali verificati;
-kilometraj redus, pana in 150.000, pentru toata gama de masini Germania pusa la vanzare;
-intermedierea cu finantatorii pentru credit auto (persoane fizice) sau leasing auto (juridice);
-posibilitatea de a achizitiona masini Germania prin metode flexibile de plata;
-serviciul de buy-back garantat;
-un portofoliu vast de masini Germania, cu o diversitate de branduri si modele pentru tine;
-masini Germania nu mai vechi de 5 ani, cu dotari performante, bine intretinute, in cea mai buna stare;
-calitate si garantia increderii oferita oricarui cumparator iubitor de masini;
-suport si consultanta, servicii bazate pe expertiza specialistilor care te vor asista.
Si asta nu e totul! Vei avea oportunitatea de a fi intr-un mediu dedicat celor cu adevarat pasionati de auto.
 
Masini Germania, o optiune avantajoasa pentru tine
Daca ai in plan sa faci un upgrade in acest domeniu, orienteaza-te catre piata de masini Germania si vei reusi sa economisesti, in timp ce te bucuri de un autoturism modern, sigur si puternic. Cum bine stim, valoarea unei masini abia lansate scade considerabil si drastic in primul an dupa achizitie. Faptul ca exista parcuri profesioniste care comercializeaza masini Germania second hand si care pun accent pe calitate si pe siguranta, oferind increderea cuvenita cumparatorilor, este o realitate.De ea se bucura toti iubitorii de masini si este primita ca o veste extraordinara pentru cei ce au ca pasiune condusul. Asadar, consulta portofoliul online al celor de la Autogeist.ro si te vei convinge cum poti sa economisesti, in timp ce iti achizitionezi aici o masina al carei model nu depaseste 5 ani vechime si nici 150.000 de km. Drumuri bune!