DigitalU dă refresh și lansează un site pentru cei care țintesc următorul nivel de reușită în afaceri

0
266

„Multe idei de business pleacă de la simple calcule matematice al căror rezultat să conducă spre profit. DigitalU este un concept diferit. Baza acestui brand a fost constituită de nevoia pieței de online din România de a ține pasul cu nevoile consumatorului și cu trendurile de marketing din Europa și Statele Unite. Fiind pionieri în online, înca din 2006 cu Danco Vision, am învățat din sute de interacțiuni cu clienții noștri că este o mare oportunitate de a fi alături de ei prin crearea unui concept nou, care să poată susține toate nevoile lor de online. Așa s-a născut DigitalU, singura agenție full-service în adevăratul sens al cuvântului. Acum suntem la 3 ani distanță de la crearea acestui brand și suntem mândri că în portofoliul nostru sunt deja nume extrem de importante de pe piețele locale și internaționale. Vă așteptăm cu drag la o cafea la sediul nostru și pe lângă o ceșcuță de Nespresso veți afla care sunt beneficiile de a externaliza către noi marketingul online al companiei dumneavoastră!”, spune Daniel Ionescu, CEO Danco Vision Interactive și DigitalU.
Încă din zona de Homepage a site-ului www.digitalu.ro sunt prezentate câteva dintre atuurile DigitalU în relația cu clienții: raportare inteligentă integrată, un mix complet de marketing online și abonamente bazate pe performanță.
Abordarea DigitalU face din fiecare client un caz unic, soluția gândită în fiecare situație fiind personalizată 100%. Strategiile și mixul de marketing digital sunt optimizate continuu, în funcție de profilul activității, de publicul țintă căutat și de evoluțiile pieței în care activează fiecare client.
O structură detaliată și intuitivă
Noul site răspunde mult mai detaliat decât în versiunea anterioară întrebărilor esențiale ”Cine?” ”Ce?” și ”Pentru cine?”, cu un profil extins al echipei DigitalU, o prezentare segmentată a serviciilor oferite și studii de caz cu campanii din portofoliu.
Reputația DigitalU s-a clădit în timp în primul rând datorită profesioniștilor care transformă zilnic o listă de servicii în acțiuni concrete și eficiente pentru clienți. Echipa formată în jurul unui nucleu de oameni cu viziune se extinde continuu, odată cu portofoliul de proiecte.
Principalele categorii de servicii DigitalU, descrise pe larg în noul site, sunt: Audit, Promovare Online , Marketing Online, SEO, Link Building și Branding . Primele trei categorii sunt segmentate și mai mult, oferind astfel o hartă amănunțită a tipurilor de activități desfășurate în proiectele pentru clienții agenției.
Diversitatea de afaceri derulate de clienții din portofoliul DigitalU înseamnă provocări continue, dar și o experiență mai valoroasă acumulată în cadrul agenției, noul site prezentând într-o secțiune distinctă studii de caz relevante ce analizează proiecte derulate cu succes până acum.
În secțiunea de Blog cei care vizitează site-ul vor găsi periodic noutăți și sfaturi utile din zona de marketing digital, social media, e-commerce, identitate vizuală sau content online.
Platforma DigitalU asigură, în mod intuitiv, celui care navighează prin fiecare secțiune numeroase modalități de a contacta specialiștii agenției și de a stabili primele discuții sau evaluări ce pot pune bazele unei colaborari pe termen lung.
Servicii 360
DigitalU completează firesc serviciile 360 de grade oferite împreună cu Danco Vision Interactive, una dintre cele mai importante agenții de web design din piață, cu o experiență de peste 13 ani și clienți reprezentativi din 9 țări. Lucrând în tandem, DigitalU și Danco Vision Interactive sunt capabile să ofere servicii complete oricărui client, indiferent de domeniul de activitate și de mărimea businessului. Odată cu refreshul dat noului site, DigitalU vine mai aproape de potențialii clienți și comunică mai eficient în online.