service-ul complex de diagnoză și reparații cutii de viteze automate și-a extins serviciile

0
375

Pentru funcționarea impecabilă a mașinii tale, alegerea unui service auto profesionist este esențială. Din dorința de a beneficia de soluții specializate de reparații și la prețuri avantajoase, Automatico, unul dintre cele mai importante service-uri de cutii automate, și-a extins gama de servicii.
 
Automatice – reparații cutii de viteze automate
Din fericire, datorită tehnologiei avansate, aproape orice autoturism semnalează chiar și cele mai mici defecțiuni.  Pentru a beneficia de reparații calitative pe termen lung, dar și de un raport corect între calitate și preț, alegerea service-ului auto este primul pas important. Un service auto trebuie să corespundă nevoilor mașinii tale, așa că alege întotdeauna un service profesionist în funcție de dotările mașinii tale. O mașina cu cutie automata va avea întotdeauna nevoie de un service cutii automate pentru a diagnostica eventualele defecțiuni și pentru a putea trece mai departe în procesul de reparații. Datorită cunoștințelor acumulate, dar și experienței în domeniu, service-ul Automatico este răspunsul pentru orice reparații de cutii de viteze automate. Soluțiile de reparații vin în urma unei testări dedicate a brand-ului auto, iar în baza codurilor de eroare, specialiștii service-ului garantează o diagnoză cât mai precisă. Principalul scop este acela de a rezolva defecțiunea în timp util, la un cost final corect față de cel estimat inițial.
 
Ce cutii de viteze automate se repară în service-ul Automatico
Important de știut este faptul că se repară cele trei tipuri principale de cutii de viteze automate și anume:
– Cutii de viteze planetare;
– Cutii de viteze cu variație continuă, CVT;
– Cutii de viteze cu dublu ambreiaj, DSG.
 
Pentru cutiile planetare, cutiile CVT si cutiile DSG se înlocuiesc, de regulă, următoarele piese componente:
– CUTII PLANETARE:  filtru ulei, convertizor, set pistoane, set cuzineți cilindrici, set discuri de fricțiune, set garnituri de reparații;
– CUTII CVT: filtru ulei, ansamblu ambreiaje complet, discuri fricțiune, variatoare, curea transmisie;
– CUTII DSG: filtru ulei, rulmenți, mechatronic, set ambreiaje.
 
Garanție acordată de către service-ul Automatico
Absolut toate reparațiile cutiilor de viteze care se fac de către service-ul AUTOMATICO beneficiază, fără limită de kilometri, de GARANȚIE 12 LUNI. Trebuie știute și următoarele amendamente:
– Trebuie efectuat schimbul de ulei după primii 5.000 km de la reparație, pentru a beneficia de garanție;
– Defectele îngregistrate în computerul motorului se remediază în termen de 10 zile de la repararea cutiei de viteze;
– Garanția este acordată autovehiculelor care nu au chip de putere.