Gameloft, sponsor al Olimpiadei Nationale de Informatica pentru gimnaziu

0
489

Gameloft este unul dintre sponsorii oficiali ai Olimpiadei Nationale de Informatica pentru gimnaziu, editia 2019.
 
In perioada 22-27 aprilie 2019, 340 de elevi vor intra in competitie in cel mai mare si mai prestigios concurs de programare din tara.
Gameloft spera ca acesta este inceputul unei colaborari pe termen lung, dorind o colaborare stransa cu Inspectoratul Scolar in vederea realizarii mai multor proiecte comune.
“Suntem onorati sa putem participa la cel mai important concurs de informatica organizat in Romania. Compania a angajat de-a lungul anilor numerosi olimpici si am considerat ca este datoria noastra sa dam ceva inapoi catre comunitatea olimpicilor din Romania” declara Bogdan Lucaci, Bucharest Creation Manager, Gameloft Romania.
 
Olimpiada de Informatica (ONI) este o competitie de algoritmi si programare, individuala, care se desfasoara in mai multe etape. ONI se organizeaza sub auspiciile MENCS si ale inspectoratelor locale.
Etapa nationala are loc anual, de fiecare data in alt oras, gazde fiind scoli de prestigiu. Participarea a crescut de la cateva zeci la sute dintre cei mai buni elevi si profesori din toate cele 41 de judete, dupa o selectie riguroasa facuta prin intermediul etapelor locale si judetene.
 
Despre Gameloft Romania
Gameloft Romania are 800 de angajati in 2 studiouri, Bucuresti si Cluj. De-a lungul timpului am creat jocuri de succes precum NOVA, NOVA 2, NOVA 3, Backstab, The Dark Knight Rises, Modern Combat 5, Starfront: Collision, Ferrari GT, Asphalt 5, Asphalt 6, Brothers in Arms 2: Global Front, Terminator: Salvation, Shrek Kart, Captain America 2, Blitz Brigade, Total Conquest, Brothers in Arms 3, Sniper Fury, Asphalt Street Storm si Iron Blade disponibile pentru Apple iPhoe, iPad, iPod Android si tablete.
De 19 ani, Gameloft Romania creeaza si testeaza jocuri, dezvoltand in acelasi timp aplicatii, tooluri si platforme pentru reteaua mondiala de studiouri.
 
Despre Gameloft
Lider in dezvoltarea si publicarea de jocuri mobile, Gameloft s-a remarcat ca fiind unul dintre inovatorii de top in domeniul sau incepand cu anul 2000. Gameloft creaza jocuri pentru toate platformele digitale, doua dintre ele fiind mentionate in “Top 10 cele mai descarcate jocuri la nivel mondial” pe App Annie. Gameloft opereaza propriile francize precum Asphalt®, Order & Chaos, Modern Combat si Dungeon Hunter, lucrand in acelasi timp in parteneriat cu Universal, Illumination Entertainment, Disney®, Marvel®, Hasbro®, Fox Digital Entertainment, Mattel® si Ferrari®. Gameloft isi distribuie jocurile in peste 100 de tari si are 4600 angajati la nivel mondial. In fiecare luna, 114 milioane de utilizatori unici pot fi accesati de advertiseri in jocurile Gameloft prin intermediul Gameloft Advertising Solutions, o entitate ce ofera solutii B2B dedicate brandurilor si agentiilor. Gameloft este o companie Vivendi.