Cum mi-am tonifiat corpul si am scapat de celulita in doar 20 de minute cu BTL Exilis Ultra 360

0
1461

Solutia ideala impotriva acestor probleme: BTL Exilis Ultra 360. Scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala si de centimetri din zonele cu probleme. Remodelare corporala in cel mai scurt timp, cu un tratament non-invaziv de ultima generatie.
BTL Exilis Ultra 360 este primul si unicul aparat care combina si foloseste in acelasi timp radiofrecventa si ultrasunetele pentru eliminarea definitiva a celulitei si slabire localizata.
Primul lucru care m-a atras la aceasta terapie a fost timpul foarte scurt, de doar 20 de minute pe sedinta, in care se pot trata 2 zone la alegere: abdomen, fese, coapse sau talie. Cum timpul este o problema majora pentru mine, faptul de a putea merge sa-mi remodelez corpul chiar si in pauza de la birou, a fost cel mai mare atu. Dupa 20 de minute de relaxare, m-am intors la activitatile mele cu forte proaspete. De asemenea, se recomanda doar o sedinta pe saptamana, unde beneficiezi de evaluare nutritionala si consiliere motivationala/psihologica, cu o pauza de 7-10 zile intre ele.
Practica e foarte sigura si fara disconfort, iar la finalul primei sesiuni mi s-a garantat o pierdere de 0.5-1 centimetri din zonele alese.
Fiind un aparat medical premiat, BTL Exilis Ultra 360 are si beneficii din punct de vedere al sanatatii. Vor fi imbunatatite circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si productia de colagen nou.
In general e nevoie de 4-5 sedinte pentru a ajunge la corpul la care visati, insa pentru rezultate optime planurile de tratament se stabilesc impreuna cu medicul dermatolog la consultatia preliminara, in functie de problemele tale.
La terminarea tratamentului, pielea mea era radianta, corpul meu mai tonifiat si sanatos, iar starea mea de spirit si increderea in sine au crescut semnificativ.
Primul cuvant care imi vine in minte pentru a descrie sedintele cu BTL Exilis este relaxare. Senzatia este asemanatoare masajului cu roci vulcanice.
Rezultatele pe care le obtii pot dura ani, cu un stil de viata sanatos si daca respecti instructunile recomandate de medicii dermatologi dupa terminarea tratamentului.
Incearca si tu efectele miraculoase ale aparatului BTL Exilis Ultra 360, in cadrul clinicii Femina’s Health Center. Situata in zona Piata Dorobanti, clinica ultramoderna si eleganta va va cuceri cu atmosfera calda si relaxanta.
Cu tehnologia de partea noastra, care ne scapa de stres si timp pierdut, dar ne ajuta sa slabim si sa ne tonifiem oricand intr-un mod relaxant si fara transpiratie, nu mai avem motive sa ne plangem de efectele varstei asupra corpului nostru.