furnizorul tau de roti si role profesionale

0
281

Tente este un producator de renume pe piata de profil si totodata un reper pentru cei interesati de mobilitate sporita. Atunci cand aplicatia impune cerinte speciale, cand conditiile pe care trebuie sa le asigure vizavi de deplasare sunt pretentioase, Tente vine cu solutiile potrivite.
Tente – sursa ta de roti si role profesionale
A debutat prin comercializare de role sub forma de bila, respectiv de solutii privind usile glisante ale dulapurilor. In timp aceasta a ajuns sa produca role din cele mai diverse. A dezvoltat optiuni complexe, asigurand de fiecare data o mobilitate tot mai eficienta. Succesul afacerii s-a datorat expertizei dobandite de specialisti, in prezent fiind un reper vizavi de roti si role pentru peste 100 de tari.
Pentru o deplasare optima pe orice tip de suprafata, solutiile adaptate la conditiile respective sunt recomandarea specialistilor. Iata care sunt optiunile pe care le propune Tente publicului larg, vizand roti si role adaptate in functie de exigente.
– roti fixe – acestea sunt disponibile in variante dintre cele mai complexe, fiind intalnite in dotarea celor  mai multe echipamente. Sunt ideale pentru transportarea de sarcini si greutati ce presupun o deplasare rectilinie, indiferent de distanta.
– roti pivotante – sunt o recomandare acolo unde se impune transportul pluridirectional, facand posibila mutarea de greutati mari, respectiv a corpurilor de dimensiuni de amploare. Se gasesc in portofoliul site-ului Tente realizate din materiale variate, sub niveluri de rezistenta complexe.
– role cu roti duble –  acestea sunt concepute pentru greutatile mari, respectiv pentru acele dispozitive cu care se realizeaza transportul de marfuri cu caracteristici speciale pentru ca aduc un plus de siguranta si stabilitate. Dupa necesitate, specialistii prezinta disponibilitate pentru personalizarea lor.
– roti din materiale diverse – sunt cazuri in care se impune o deplasare silentioasa. Pentru acestea, Tente a conceput roti si role speciale, avand la baza materiale precum metalul, cauciucul, plasticul. Cei interesati pot solicita expertilor roti adaptate pe exigente variate aici.
– roti cu rezistenta la factori externi – sunt speciale pentru acele domenii de activitate care implica lucrul in conditii diverse, unde exista temperaturi dificile, factori corozivi, umiditate, praf, etc.
In functie de necesitate, cei interesati gasesc solutii variate pentru domenii la fel de diverse, in portofoliul tente. Mai multe informatii cu privire la caracteristicile si proprietatile rotilor si a rolelor sunt disponibile in descrierea produselor, pe tente.com/ro-ro. Urmarindu-le utilizatorii pot realiza mai usor selectia solutiilor potrivite fiecarei aplicatii in parte.
Principiile vizate cu succes in productia de roti si role sunt de fiecare data calitatea inalta a materialelor folosite si a tehnicilor de productie, respectiv durabilitatea acestora. Adaptarea la noile aparitii tehnologice si cerintele pe care le impun acestea vizavi de mobilitate este expertiza celor de la Tente care vin de fiecare data cu solutii actualizate, eficiente si calitative.