Foreo prezinta pasionatilor de fitness de la FIBO legatura dintre ingrijirea pielii si auto-ingrijire

0
239

Ocupand un loc de cinste in Sala Fashion&Sports la standul cu numarul No 4.2/A17, echipa FOREO, impreuna cu unii dintre cei mai cunoscuti instructori de fitenss si influenceri din lume, vor intampina vizitatorii si vor demonstra cum un antrenament facial este la fel de important precum o rutina de fitness.
FIBO 2019 este asteptat sa atraga peste 140.000 de participanti la Centrul Expozitional din Köln pe o perioada de patru zile (4-7 aprilie) si, avand in vedere ca in timp ce 85% din persoanele se duc la sala de sport au recunoscut ca este important sa aiba grija de  pielea lor dupa antrenament, aproape jumatate dintre acestia nu sunt constienti de efectele transpiratiei asupra pielii dupa exercitiul fizic – aceasta este componenta educationala pe care FOREO o va prezenta la FIBO si va arata cum iubita gama de dispozitive de curatare faciala FOREO LUNA este o componenta esențiala  a echipamentului de sport.
Anel Puzic, General Manager al FOREO EMEA spune ca ingrijirea pielii dupa antrenamentele de fitness a devenit cu adevarat un lucru esential, dar in general, consumatorii inca mai trebuie sa fie educati cu privire la importanta rutinei curatare dupa sport si exercitii fizice. „Misiunea FOREO de a imbunatati rutina zilnica a tuturor atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii este pe agenda noastra in acest an.
FIBO este cadrul perfect pentru a prezenta tuturor vizitatorilor activi si expertilor din industrie cat de usor este sa combine dragostea lor de fitness si sport cu un regim de curatare cu adevarat benefic, care se potriveste cu usurinta stilului lor de viata activ. Asteptam cu nerabdare sa oferim demo-uri si sa povestim atat vizitatorilor, cat si celor din industrie, pentru a arata cum depasim, de fapt, decalajul dintre ingrijirea pielii si auto-ingrijirea „.
 Pe langa invitati celebri si experiente de care sa te bucuri, FOREO va prezenta dispozitivele inovative din gama LUNA de dispozitive de masaj facial din silicon, care sunt perfecte dupa toate tipurile de activitati pentru a mentine pielea stralucitoare si sanatoasa, precum si rehidratate si, cel mai important, revigorate pentru a avea o stralucire sanatoasa pentru restul zilei.
Caracteristicile principale ale produselor LUNA se aliniaza in mod natural nevoilor consumatorilor de frumusete activa, deoarece sunt ultra-igienice, impermeabile si elimina bacteriile cauzate de transpiratie, murdaria, uleiul si celulele moarte ale pielii in doar un minut.