Fermierii doritori sa isi instaleze un gard electric aleg Super Farm Land

0
464

Gardul electric, o dotare tot mai des intalnita in ferme
In ultimii ani solutiile moderne au devenit alternative pentru metodele clasice, traditionale in zootehnie. Imbinand cu succes nevoia de perimetru sigur, delimitat si protejat, cu nevoia fermierului de a investi in solutii variate, garduri electrice pentru animale au devenit recomandari frecvente.
Marele avantaj al acestora este ca se pot adapta in functie de tipul de spatiu disponibil, au durata lunga de viata si sunt rezistente. Se tine cont de faptul ca animalele nu se pot sprijini de acestea, nu sunt afectate decat de tentative, intrucat impulsul electric va descuraja. Actioneaza in principal ca un gard, cu scop practic, completat insa de impulsul electric ce il genereaza.
Pentru eficienta acestui tip de gard, se are in vedere nevoia de a alege adaptat, in functie de tipul de animalele pentru care se decide instalarea gardului in cauza. Metoda este una practica, intrucat va descuraja in egala masura si patrunderea in perimetru, ceea ce il face ideal pentru a preveni invazia de intrusi, de animale salbatice.
Super Farm Land pune la dispozitie gard electric pentru diverse tipuri de animale, componente ale acestuia, de la conductori la fire, banda, plasa, porti si generator de impulsuri, precum si alte accesorii necesare. Acestea sunt fabricate in Germania, produse de AKO si Corral. Se impune si garantia de 3 ani pentru achizitiile de acest gen.
Instalarea unui gard electric se poate realiza fara probleme de catre fermier. In acest sens exista si consiliere oferita pentru a putea reusi instalarea.
Tinand cont de faptul ca pasunatul este o activitate de interes pentru orice fermier, completata de nevoia de a oferi libertate si confort animalelor, gardul electric poate fi o solutie optima.
Gama diversa de produse de la Super Farm Land
In cadrul magazinului Super Farm Land, varianta online inclusiv, se vor gasi sute de produse de interes pentru orice fermier, indiferent de tipul de ferma detinuta. Asadar, acelasi loc gazduieste cu succes produse disponibile din stoc direct, pentru cresterea vitelor, porcilor, oilor, pasarilor, cailor sau iepurilor, precum si echipamente pentru protectie personala, instrumentar veterinar sau alte articole pentru ferma. Una dintre cele mai vaste surse de profil, ce acopera necesarul pentru zootehnie, este stoc disponibil la un click distanta.
Cei interesati de achizitii realizate aici au parte de consiliere, suport tehnic la nevoie, de livrare rapida si mai ales de produse de calitate. Certificat drept magazin de incredere, Super Farm Land reuseste sa mentina pentru publicul sau un raport echitabil de calitate-pret.
Cei interesati de dotari pentru ferma regasesc online, superfarmland.com, toate categoriile de produse.