Ecojoy propune sistemul de incalzire cu panouri radiante

0
234

Avantaje de instalare ale panourilor radiante
Trebuie mentionat inainte de toate ca aceste panouri radiante functioneaza pe curent electric monofazat, avand un consum mic de resursa. Se vor instala pe tavan sau pe perete, fiind de altfel si o solutie estetica pentru decorul casei. Prin design minimalist si prin modul de instalare, astfel de panouri demonstreaza ca sunt eficiente si fara prea multe schimbari, lucrari complexe de constructie si instalatie.
Avantajele utliizarii acestor tipuri de panouri incurajeaza o astfel de alegere si se refera la:
Confortul termic sporit, sistem de incalzire eficient ce furnizeaza o temperatura constanta pe toata durata functionarii.
Durata de viata este una extinsa, de 25 de ani, timp in care nu se impun revizii, costuri de intretinere periodica, cum se intampla in alte cazuri.
Un astfel de sistem poate sustine incalzirea casei fara sa mai fie nevoie si de alte tipuri de incalzire. Cu alte cuvinte poate fi un sistem independent de furnizare a necesarului de caldura raportat la suprafata avuta in vedere. In alegerea tipului de panou vor depinde toate caracteristicile tehnice, asadar este recomandata consilierea din partea specialistilor.
Nu emana vapori toxici, nu prezinta riscuri de explozie cum se intampla in alte cazuri. Panourile radiante sunt mai sigure. In plus, exista si efecte terapeutice ale radiatiilor infrarosii emise de aceste tipuri de panouri. Specialistii spun despre faptul ca nu determina uscarea aerului, printre altele, ceea ce pentru cei cu afectiuni respiratorii inseamna deja un avantaj. Ecojoy mentioneaza de asemenea in cadrul paginii despre efectele terapeutice ale ionilor negativi.
Astfel de panouri sunt generatia de viitor ce se va impune la capitolul sisteme de incalzire. Sunt convenabile, sunt avantajoase din multe puncte de vedere. Descopera panourile radiante ElectricSun doar pe Ecojoy.ro, preturile si ofertele, in cadrul paginii oficiale ecojoy.ro.