Dusadoor, brand romanesc de usi pentru garaje, usi rulou, porti, garduri sau grilaje

0
292

Compania Dusadoor are o activitate complexa, ce presupune si service, mentenanta, montaj de asemenea. Cu un nivel profesional care incanta publicul si pentru ca ii raspunde tinand cont de cerinte variate, Dusadoor a patruns si pe piata internationala. Activitatea se desfasoara in tara, la Oradea, fiind de altfel un brand romanesc de succes, dar produsele lor sunt distribuite de asemenea si pe piata externa.
Securitate, estetica si alte avantaje – ce recomanda usile de garaj
Pentru cei cu interes personal de a dota garajul propriu cu o usa corespunzatoare, Dusadoor propune variantele sale de usi sectionale. Acestea se remarca prin posibilitatea de a economisi spatiu, pentru ca sunt realizate din panouri de tip sandwich din otel suficient de gros, completat de spuma poliuretanica densa, astfel ca vor crea o izolatie termica si fonica optima. Sunt usi rezistente, sigure si contribuie si din punct de vedere estetic astfel ca au toate avantajele pe care orice proprietar si le doreste.
Acestea pot fi si vitrate, pentru a permite luminii naturale sa patrunda. Astfel de usi pot fi actionate manual sau automat, includ sticla transparenta sau semi-transparenta si pot fi accesorizate cu sisteme de securitate diverse – cititor de amprenta spre exemplu.
Usile rulou sunt de asemenea o optiune destul de populara. Acestea sunt realizate din lamele de aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica. Sunt ideale mai ales pentru spatiile inguste, practice si versatile, o solutie pentru orice tip de garaj si nu numai.
In completarea optiunilor pe care Dusadoor le ofera celor care isi doteaza casa si spatiile personale se numara si sistemele de umbrire sau automatizari pentru porti batante, printre altele.
Dusadoor se dedica si celor din sfera business
Asa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale www.dusadoor.ro, sectorul business este ult segment de public de interes. Pentru acesta oferta este la fel de variata, tinand cont de nevoia de usi securizate, ce ofera acces rapid dar si masuri de siguranta sporite. Pot fi necesare pentru a desparti spatii, pentru a limita patrunderea de aer cald/rece, a fumului, pentru a izola corespunzator o zona, oferind insa acces rapid.
Dusadoor poate fi sursa ideala pentru usi industriale sectionale, grilaje metalice, usi rapide, burdufuri izotermice. De asemenea, in catalogul de produse exista de asemenea si usile industriale culisante si armonice, rampe de egalizare, bariere si automatizari. Se remarca la capitolul automatizari produsele de marca Nice-Mtec sau FlexiForce. Sunt motoare robuste, ce actioneaza in conditii variate privind temperaturile si nu necesita intretinere.
Asadar, sunt solutii complete pentru dotarea spatiilor, pentru securitatea acestora, investitii ce se dovedesc a fi durabile si rentabile. In plus, garantia de 5 ani pentru produsele pe care le comercializeaza inseamna incredere in calitatea promisa.
Cei interesati regasesc portofoliul vast si complet, precum si lista de servicii in cadrul paginii dusadoor.ro .