Dorești să achiziționezi un costum? Află cum să-l potrivești mai multor contexte

0
189

Stilul vestimentar scoate din fiecare bărbat latura sa mai grijulie față de propriul aspect. Unii bărbați au înclinație spre un stil mai casual, comod, lejer, confortabil și care să nu stârnească prea multe bătăi de cap, iar alții iubesc să iasă din tipar și să își exprime propria personalitate.
Persoanele care sunt în marea parte a timpului preocupate doar de stilul vestimentar ”lejer”, sunt supuse la un anumit test atunci când trebuie să se prezinte la un anumit eveniment. Ne dorim meru să arătăm bine în timp util și să nu epuizăm foarte multe resurse financiare.
Când vrei să abordezi stilul elegant, costumul este cel care definește complet acest pas. Cu toate acestea el poate fi modelat și completat cu diverse articole vestimentare care te vor ajuta să te integrezi perfect în contexte dar și să îți pui în valoare propria persoană.
Cum să alegi costumul potrivit?
Când te decizi să achiziționezi ferește-te de culorile prea stridente. Una dintre naunțele preferate ale bărbaților este bleumarinul. Bineînțeles, puteți opta foarte bine și pentru unul în nuanța gri. Aici trebuie să luați în vedere tipul de constituție, ideal ar fi să optați pentru pantaloni fără pense, iar haina să fie cu închidere de doi nasturi.
Cu cât ești mai atent la această alegere cu atât îl vei putea purta în mai multe contexte: la birou, la interviu, la o nuntă sau la o cină mai selectă. Trebuie doar să fii atent la micile detalii care fac diferența între ele.
Investește mai mult în cămăși
Cămașa este piesa vestimentară atemporală, și cea care va rămâne punctul cheie și un reper al ținutelor elegante este cea albă. Dar bineînțeles că poți opta și pentru alte nuanțe, măcar poți fi sigur că odată ce achiziționezi câteva cămăși de o calitate superioară, poți fi sigur că orice ținută elegantă va arăta impecabil.
Atunci când dorești ca ținuta pe care o porți să arate pe măsura așteptărilor tale, poți să alegi o cămașă cu imprimeu discret. Micile elemente dobândesc un real efect și sunt elemente fidele costumelor bleumarin sau gri, spre exemplu.
O idee ingenioasă este atașarea unui pulover din bumbac, pe gât sau în formă de V, care sunt specifice sezonului rece. În cele de vară, un tricou polo poate completa fidel o ținută de excepție, atenție doar la încățămintea pe care o folosiți dar și contrastul crat de nuanțe.
Iar nu în utlimul rând, nu trebuie să uiți de accesorii. Acestea sunt elementele ce fac diferența între ținutele care dețin un adevărat impact vizual. Sunt cele care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat.
Pe dovani .ro vei găsi câteva colecții care te vor încănta cu modelele disponibile. De altfel, colecția de iarnă este pregătită cu modele versatile și bine croite pentru a oferi persoanelor o încântare aparte în momentul purtării. Poți alege dintr-o paletă de culori care se potrivesc în primul rând contextelor și mai apoi stărilor de spirit. De asemenea, poți descoperi colecția de pantofi sau cea de ghete din piele naturală.