Decoratiuni tematice si de sezon propuse de magazinul DecoDepot

0
292

Pentru cei care stiu deja, magazinul online  DecoDepot este sursa bogata pentru tot ce inseamna arta frumosului expusa in  materie de elemente de decor. Nici de aceasta data nu se lasa mai prejos si propune o selectie de elemente in ton cu sezonul. Fie ca este vorba de eternul simbol al iepurasului sau de eleganta penelor, exista optiuni pentru orice preferinta.
Pentru gusturi clasice si atemporale
Unele decoratiuni nu trebuie si nu merita sa fie doar scurt timp utilizate. Asadar pentru cei care au preferinta stilului clasic si atemporal decoratiunile perfecte pot fi despre coronite de lavanda, cu flori uscate, despre ornamente din lemn sau ceramica. Acestea se integreaza destul de  usor in orice decor.
Figurile sunt printre cele mai populare alegeri, avand forme si dimensiuni variate.
Pentru cei moderni, activi sau nonconformisti
Sunt mai extravagante decoratiunile colorate si cele cu pene. Asadar intr-o coloristica fantastica ce parca inspira fantezie, ghirlandele cu pene sau oua agatatoare din portelan sau fluturii cu pene sunt de asemenea preferati. Iepurasii viu colorati pot fi o optiune, mai ales pentru ca sunt atent lucrati si imita fidel texturi precum blanita delicata.
Platoul de servire cu detalii decorative precum figurile de tip iepuras sau acele platouri specifice pentru ou sunt alte cateva completari ale acestei colectii.
Astfel de optiuni sunt fara doar si poate o incantare vizuala si pot schimba complet orice decor. Masa festiva de sarbatori sau fiecare zi de primavara sau vara este reprezentata de culori si forme diverse ale decoratiunilor. Amplasate strategic, acestea vor iesi in evidenta fara doar si poate. Sunt preferate spatiile bine luminate, un loc binemeritat pentru decoratiuni bine alese, reprezentative sezonului.
Cei interesati regasesc in cadrul paginii https://www.decodepot.ro/ toata colectia de primavara-vara.