DecoDepot propune noutati de sezon

0
11

Decoratiuni pentru casa, pentru sarbatorile de iarna
In cadrul paginii oficiale, Decodepot.ro, cei interesati regasesc variante multiple de decoratiuni. In vasta categorie home&deco varietatea de produse este insiruita in functie de camere, de locatii, de tipologie.
In ceea ce priveste decorul de iarna, decoratiunile de sezon ocupa un loc special si acestora le este dedicat un loc aparte. DecoDepot incata cu ale sale optiuni pentru decorul casei, exteriorului, al mesei de Craciun, cat si al elementului central al acestei sarbatori si anume bradul. Anul acesta Craciunul este definit de o nota nostalgica, dar are si un puternic accent pe eleganta.
Globuri mate, lucioase, in culori diverse
Pot fi alese cele din sticla, transparente, ba chiar si cele care reproduc ideea de cuib. Alte optiuni sunt formele inedite, de con, de picatura sau ciuperca, ce combina texturile si culorile – lucios, mat, visiniu, roz, negru, cu paiete, puf sau catifea. Astfel de noutati sunt cele care atrag atentia publicului si ai nevoie ca tematica sa fie una pe aceeasi lungime de unda – eleganta, moderna.
Figurine textile, ceramice, pentru brad sau decorul casei
Figurinele dau parca viata unui cadru. O tendinta a ultimilor ani dicteaza ca acestea sa faca parte, ca prezenta, din decorul casei. Pot fi de asemenea adaugate in brad, insa vor avea nevoie de o alegere potrivita din punct de vedere al dimensiunilor.
De la DecoDepot pot fi alese figurinele ceramice, cele textile cu agatatoare pentru brad sau cele mari pentru decorul incaperilor.
Accesorii de Craciun
O astfel de sarbatoare merita o atentie aparte in ceea ce priveste decorul. Accesoriile au si ele farmecul lor. De la decoratiuni pentru masa, clopotei, paturi si pana la lumanari de diferite forme si culori, universul magic de la decodepot.ro este incantator.
Pentru un Craciun de poveste alegeti decoratiuni pe masura.
Contact Decodepot:
0771 079 952
comenzi@decodepot.ro
Str. Poienelor, nr. 8, Brasov