De ce poarta romancele ii cusute manual la ocazii speciale?

0
287

Simple sau cu broderii mai sofisticate, iile cusute manual reprezinta o atractie si o piesa extrem de versatila in lumea modei. Diafane si colorate, frumoase si romantice, acestea sunt o optiuni si in cadrul site-ului ienationala.ro, in categoria special dedicata iilor cusute manual. Sunt realizate manual, cu migala si talent, fapt ce reiese din estetica deosebita pe care o prezinta, precum si din rezistenta ce le caracterizeaza.
Ia cusuta manual – nelipsita din garderoba romancelor
Se distinge de categoria iilor industriale prin atentia la detalii si prin cusaturile impecabile. Categoria de ii cusute manual de pe ienationala.ro este emblematica in acest sens. Surprinde cu succes frumusetea traditiilor romanesti, realizand o asemanare izbitoare cu portul traditional din strabuni. In fapt, cele interesate au posibilitatea de a realiza achizitia unei ii reconditionate, din cadrul aceluiasi site.
Valoroase mai ales datorita muncii depuse pentru a fi realizate, iile cusute manual au la baza materiale naturale, care asigura confortul deplin la purtare, precum si durabilitatea lor. Poate fi vorba despre fir de bumbac sau de un material ce prezinta o delicatete aparte – matasea naturala.
Colectia de pe ienationala.ro contine exemplare incantatoare, ii cusute manual ce pun in valoare maiestria celor ce le-au realizat, dar mai ales rabdarea acordata fiecarui detaliu ce le alcatuieste.
Ocaziile cu care poate fi purtata o o ie romaneasca sunt numeroase. Nu ar trebui sa lipseasca din bagajul niciunei femei atunci cand calatoreste, mai ales in viitorul apropiat, cand temperaturile in crestere fac zilele prielnice pentru vacante.
Mai ales in ceea ce priveste tinuta de sarbatoare pe care romancele o vor aborda in ziua de Paste poate fi completata cu o ie traditionala romaneasca de la Ienationala.ro. Este o zi de sarbatoare deosebita pentru poporul roman, cea a Invierii Domnului, iar ia cusuta manual va sublinia respectul purtat fata de semnificatia acestei zile.
Cu fir de matase sau bumbac, ia poate fi realizata la comanda, pe masura celei ce o va purta. Preferintele de design nu se discuta, astfel ca cele interesate au la dispozitie optiuni numeroase pe www.ienationala.ro. Paleta de culori este de asemenea una diversificata, precum si tiparul iilor, croiul acestora. Cu maneci largi sau evazate, lungi sau pana in zona cotului, cu croi lejer sau cu inchidere in elastic, acestea sunt disponibile celor interesate intr-o sumedenie de stiluri si tipuri.
Cu broderii proeminente sau deopotriva minimaliste, astfel de ii sunt o incantare si o achizitie de realizat, mai ales de cele care au o inclinatie spre tendintele de actualitate, care doresc sa iasa din anonimat prin tinute stilate.
Ocaziile cu care se pot purta iile sunt numeroase – intr-o zi de sarbatoare, la plimbare, cu o ocazie deosebita, o aniversare, in cadrul unei petreceri corporate, la birou. Cele care doresc sa fie sigure ca ia dorita este autentica pot realiza achizitia din cadrul site-ului ienationala.ro.