Cum sa alegi bateria pentru chiuveta potrivita in cativa pasi simpli

0
292

Astfel, care sunt cele mai esentiale aspecte pe care trebuie sa le ai in considerare inainte de a renova bucataria? Ai nevoie de o masa de bucatarie care sa devina un statement de design, ai nevoie de un aragaz incorporat si nu in utlimul rand o baterie chiuveta bucatarie de calitate care sa fie in ton cu stilul.Astfel, nu pot neglija designul acestor camere insa nici aspectul lor practic. Mai ales cand vine vorba de bucatarie. Ce rost are sa ai o bucatarie extraordinara ca si stil care este insa o durere de cap cand vine vorba de gatit? Insa de unde poti stii care este cea mai buna varianta de baterie chiuveta bucatarie pe care sa o poti alege?
1. Nu uita de scurgeri
In cazul in care cauti sa inlocuiesti o baterie chiuveta bucatarie cu una noua, cea noua va trebui sa aiba exact aceleasi functionalitati. Astfel trebuie sa fii atent la gaurile de scurgeri pentru a putea cumpara exact acelasi stil. De asemenea, nu poti neglija manerele, adica daca ai un singur maner universal atat pentru apa calda cat si pentru apa rece sau daca ai doua manere separate pentru ambele. Oricare ar fi cazul cu bateria ta veche, cea noua trebuie sa fie la fel din acest punct de vedere tehnic.
2. Nu uita de design
Dupa cum am mentionat, ai dori sa ai o bucatarie cat de cat compacta ca si design. Acest lucru in materie de reguli inseamna ca manerele pe care le utilizezi la mobila de bucatarie ar trebui sa fie in ton cu bateria ta de la chiuveta. Nu folosi manere aurii pentru mobila si apoi sa alegi o baterie chiuveta bucatarie argintie. Nu este o regula greu de urmat si avand in vedere gama larga de alegeri de pe piata vei putea alege cu usurinta ceva ce sa se potriveasca in gama de culori a bucatariei tale.
3. Presiune
In bucatarie nimeni nu isi doreste sa aiba o baterie chiuveta bucatarie din care sa se scurga apa incet incet. Intr-adevar, in linii mari aceasta depinde de presiunea generala a apei din zona ta, insa nu inseamna ca bateria nu joaca un rol important. Alege din timp o baterie calitativa care sa poate rezista la o presiune mai ridicata.
4. Inaltimea bateriei
Un aspect neglijat de multi, insa unul vital. De multe ori deasupra chiuvetei din bucatarie vei avea sau rafturi sau dulapioare. Astfel nu vei dori sa ai o baterie chiuveta bucatarie prea inalta, ca sa iti fie peste mana sa cureti vasele si sa te tot lovesti de dulap, insa nici una prea scunda din care sa se scurga mereu apa pe mobila din jurul chiuvetei. In acelasi timp, inaltimea bateriei trebuie sa fie in balans cu dimensiunea lavoarului. In cazul in care ai un lavoar mare, vei dori ca bateria ta sa poata ajunge cu usurinta pana la colturile acesteia.
5. Calitatea
Nu in ultimul rand alege mereu calitatea in favoarea designului. Insa vestea buna e ca mergand pe mana celor de la Baterii-lux.ro nu va trebui sa faci compromisuri in acest sens, reusind sa alegi cel mai bun raport pret-calitate pentru bucataria ta si nu numai. Astfel, cu aceste reguli de baza poti porni la cumparaturi si sa alegi varianta optima!