Crioflowers – frumusetea florilor criogenate

0
133

Trandafirii, unele dintre cele mai dorite flori
Trandafirii sunt flori apreciate la orice ocazie, au o eleganta aparte si o paleta de culori variata. Sunt printre cele mai populare alegeri, astfel ca si in varianta celor criogenati se poate spune acelasi lucru. In cadrul shop-ului www.crioflowers.ro trandafirii sunt o categorie generoasa de oferte. Se regasesc optiuni de tip capete de 2-4 cm, de 5 pana la 8 cm sau mari, ce ajung si pana la 10 cm. Florile cu tija sunt spectaculoase si pot fi oferite ca atare, fiind ambalate individual. Pot fi alese culorile dorite din paleta disponibila ce include si atipicul trandafir albastru, negru sau multicolor.
O nota romantica este redata acestor flori prin forma de inima, o categorie sugestiva de trandafiri, corazon, fiind dovada clara ca in materie de aranjamentre florale sunt infinite optiuni prin care florile pot infrumuseta. Diametrul acestor flori in forma de inima este de 9,5 cm, iar achizitionarea se realizeaza per bucata.
Alte flori criogenate disponibile la Crioflowers.ro
Aranjamentele florale ce pot fi realizate cu flori criogenate sunt potrivite in orice context. Dupa preferinte, pot fi combinate culori si tipuri de flori, motiv pentru care magazinul Crioflowers este o sursa completa pentru doritori. Aici sunt incluse si alte tipuri de flori criogenate, de la garoafe la zambile, crizanteme, gardenia si multe altele. Sunt incluse si cele mai pretentioase cum ar fi hortensiile sau orhideele.
Nu in cele din urma trebuie amintit ca lichenii pot fi de asemenea regasiti aici. Sunt in mare voga decoratiunile de tip tablouri vii, realizate cu licheni, iar acestia pot fi stabilizati pentru a le pastra aspectul impecabil vreme indelungata.
Trecerea timpului nu trebuie sa isi spuna cuvantul asupra gingaselor flori. Pornind de la aceasta teorie, gratie metodelor moderne de conservare, ne putem bucura de aspectul natural al florilor, ce nu se vor ofili curand. Pentru decoratiuni florale de vis, flori criogenate, tije si petale, Crioflowers incanta cu variantele sale si cu preturile rentabile. Oferta completa este regasita in cadrul paginii online.