Coneltex asigura confortul somnului in orice anotimp

0
14

Schimbarile de sezon impun si schimbari in ceea ce priveste seturile de lenjerii si de textile pentru pat. Exact ca si in cazul unei garderobe de sezon, vorbim acum despre calitatea tesaturilor si de potrivirea acestora in contextul unui sezon.
Incepand cu protectia pentru saltea si pana la textilele ce imbraca pernele si pilotele, Coneltex reuseste sa fie un raspuns potrivit pentru tot ce tine de dotarea unui pat. Confortul este de 5 stele cand optati pentru materiale de calitate.
Varietate de pilote
Este un aspect binecunoscut faptul ca somnul intrerupt din cauza disconfortului are un impact negativ pe toata durata urmatoarei zile. Asadar, de la un cearsaf care nu este neted si pana la o pilota prea groasa intreruperile de la odihna noctura pot fi evitate. Coneltex pune la dispozitie o gama vasta de pilote.
Cele din bumbac neted sau creponat, cele de tip 4 anotimpuri, matlasate, din microfibra sau polar fac parte din portofoliul ce se regaseste accesand pagina https://www.coneltex.ro/pilote. Pentru sezonul de vara recomandarea este de a opta pentru pilota subtire, de 200 g/mp.
Alegerea optima trebuie sa tina cont de sezon, dimensiunile patului si nu neaparat de pret in primul rand.
Perne de la Coneltex
Pernele sunt investitia absolut necesara. Varietatea tipurilor ar trebui sa ofere publicului sansa de a gasi fix ce trebuie fiecaruia. Perna trebuie aleasa in functie si de pozitia preferata de somn. Cu fermitate medie sau mai ridicata, din pene si puf sau cu umplutura din fibra siliconata antialergica, matlasate, doritorii au la dispozitie variante la fel de diverse si in ceea ce priveste dimensiunile.
Pot fi alese de la aceeasi sursa pernele de decor, cuverturile, lenjeriile de pat, pentru dotarea completa a patului. Confortul absolut asa cum il vedem in unitatile de cazare de top poate fi obtinut prin alegeri de calitate la capitolul textile.
Oferta completa de la Coneltex este regasita in cadrul paginii coneltex.ro.