Cod promotional pentru gazduire web cu bonus in prima luna

0
297

 Aceasta gratuitate promotionala se poate obtine pe baza unui cod promotional gazduire web: „PasteFericit” – urarea celor de la THC Projects in contextul Sarbatorilor de Paste si de 1 Mai.
Costurile pachetelor de gazduire web sunt oricum foarte bune tot timpul anului la THC.ro – incep de la doar 0,95 euro / luna! Si nu in orice conditii: reprezentantii companiei promit uptime de peste 99,9%, stocare SSD, trafic necontorizat, website builder intuitiv, certificat SSL Gratuit, cPanel & Softaculous, backup zilnic, suport tehnic non stop. Chiar si pentru solutiile mai complexe, preturile raman foarte atractive. Spre exemplu, costurile unui pachet de gazduire WordPress incep de la 3,49 euro / luna, iar cele ale unui pachet de gazduire VPS incep de la 12,49 euro / luna (IP dedicat gratuit, trafic necontorizat, acces root complet, cPanel & Softaculous, conexiune 1 Gbs si alte caracteristici premium).
 
„Ne gandim la clienti in fiecare moment si astfel cautam sa le oferim cele mai bune solutii. Nu ne concentram pe vanzari, cat ne concentram pe fidelizarea clientilor! Din respect pentru clienti, ne asiguram ca au parte de solutii tehnice premium, dar si de suport non stop. Datele noastre ne arata ca cei mai multi antreprenori romani isi doresc servicii de gazduire web performante, la preturi mici, dar si posibilitatea de a avea acces la un serviciu de relatii cu clientii ce functioneaza in regim permanent. Este si un plus de incredere pana la urma, sa stii ca te poti baza pe „oamenii de la hosting” la orice ora din zi sau din noapte”, spune Catalin Florica, CEO al THC Projects, compania care administreaza THC.ro.
 
Firma de gazduire web administreaza si o platforma de vanzari dedicata pietelor externe, cu care a inregistrat mare succes in ultimii ani – mii de clienti activi din aproximativ 150 de tari! Utilizatorii din Romania au astfel sansa de a colabora cu o firma romaneasca de top, consacrata pe plan international. Preturile sunt extrem de tentante, dar diferenta principala fata de concurenta este generata de calitatea serviciilor. Pe de o parte, se insista pe performanta din punct de vedere tehnic – echipamente de ultima generatie, capabile sa ofere hosting premium. Pe de alta parte, conteaza mult si echipa tehnica si de suport, practic intreaga experienta a clientului este una premium, incepand de la achizitie si pe tot parcursul colaborarii. Suportul tehnic non stop este foarte apreciat de catre companiile romanesti care in trecut au avut probleme tehnice cu partea de gazduire web si care s-au lovit de programul limitat al departamentului de suport clienti.
 
Pana pe data de 1 mai 2019, codul promotional „PasteFericit” aduce asadar inca un motiv pentru orice persoana fizica sau juridica de a alege serviciile de gazduire web de la THC Projects. Oferta de hosting este ideala atat pentru magazine online, cat si pentru proiecte personale sau profesionale. In portofoliul de clienti ai THC.ro se regasesc companii romanesti de top in domeniile lor de activitate, dar si IMM-uri aflate la inceput de drum, ce doresc sa porneasca alaturi de parteneri de incredere, furnizori precum THC Projects la capitolul hosting.