Chic Diva vine cu noi stiluri pentru garderoba de primavara

0
331

Gecile Chic Diva
Gecile de la chic-diva.ro sunt potrivite pentru perioada de tranzitie. Sunt scurte, stiluri moderne ce stau sub influenta tiparului de geaca specifica motociclistilor. Sunt versatile si permit combinatii vestimentare dintre cele mai variate. Cu inchidere in fermoar, cu detalii decorative, cu buzunare diverse, astfel de geci au un aer tineresc si un stil incantator.
Doritoarele pot opta pentru culori diverse, de la clasicul si elegantul negru pana la gri lucios. Alternativa gecilor este oricand un trench. Varianta acestora vine cu influente frantuzesti si se refera la haina mai lunga de talie. Cu un aer lejer, totusi elegant, trenchul se adapteaza cu succes la orice tip de tinuta.
Blazerul este mai degraba menit sa accentueze formele. Lungimea sa se opreste la talie si se aseamana mai mult cu sacourile. Acestea se pot purta cu succes la tinutele de primavara. In variantele Chic Diva maneca despicata sau cordonul negru cu inchidere la talie sunt elemente care ies in evidenta. Blazerul este mai apropiat de stilulul office si elegant.
Rochiile Chic Diva
O alta categorie de articole vestimentare este cea a rochiilor, un interes constant al femeilor. Acestea stau sub semnul feminitatii, sunt mereu o aparitie care atrage. In numele acestei dorinte insa rochia trebuie aleasa corespunzator – tinand cont de stil, eveniment, silueta, de ce este potrivit fiecarei purtatoare in parte. De aceea, Chic Diva incanta cu diversitatea stilurilor.
Rochiile sunt elegante, versatile, comode si in tonuri vibrante de culori, deloc comune. De la rosu seducator la  bordo sau nelipsitul negru, rochiile de la Chic Diva sunt o incantare.
Colectie noua
Chic Diva a lansat o colectie noua, tinand pasul cu trendurile ce se schimba si cu dinamica femeilor preocupate de stilul pe care il afiseaza. Propunerile se mentin sub semnul modernului. Predomina liniile cambrate, rochiile cu accent pe talie, cele cu taieturi distinctive, de la crepeu la tiv semicerc sunt spre exemplu optiuni care fac din fiecare rochie o aparitie unica.
Tinutele sunt realizate sub semnul calitatii, integral in tara. Tinand cont de preferintele publicului, Chic Diva si-a castigat reputatia de a fi un magazin cu produse variate, de calitate si la preturi accesibile. Nimic nu pare sa incante mai mult decat a avea alternative accesibile.
Eleganta ce o defineste pe o femeie vine ca o necesitate de zi cu zi. De aceea, oricand se are in vedere completarea garderobei, magazinul online Chic Diva este o solutie potrivita. In cadrul paginii oficiale se regaseste colectia de articole vestimentare, promotiile, prezentarea fiecareia, cu testimoniale incluse, poze reale care sa substituie nevoia de a verifica atent orice produs.
Chic Diva inseamna mai mult decat optiuni vestimentare – este o sursa de inspiratie pentru pasionatele de frumos.