Centrul Psihologic PsihArt – o soluție pentru problemele tale!

0
288

Atunci când suntem răciți sau diabetici sau avem alte probleme medicale ce țin de partea fizică, mergem în general la doctor pentru tratament. Deși mentalitatea românească tinde să diminueze mersul la un centru specializat pentru probleme specifice este bine să ne îngrijim sănătate oricând avem ocazia.
Problemele legate de partea psihică nu sunt nici ele de neglijat mai ales pentru că sunt ascunse și greu de identificat. Chiar dacă suntem oarecum îndoctrinați de mici cu ideea  „lasă că trece”.
Un alt pas de luat în considerare poate fi și acela în care nu doar lăsăm să treacă, ci și fel în care am trecut peste acea problemă. La fel ca într-o răceală este important să tratăm și cauza nu doar simptomele. De aceea este bine de a apela cu încredere la persoane competente ce pot oferi un real ajutor.
PsihArt și sprijinul pentru o bună sănătate psihică
Centrul Psihologic PsihArt dispune de personal specializat pentru majoritatea situațiilor pe care nu putem să le gestionăm singuri. Dificultatile cu care te confrunti apar în funcție de stadiul din viață și problemele aferente vârstei.
În cadrul categoriei de servicii pentru adulți de la PsihArt puteți găsi soluția în ceea ce privește problemele de cuplu, cât pentru cele individuale, fiecare aspect fiind abordat de psihologi specializați pentru astfel de situații. În cea dedicată părinților și copiilor se încadrează aspecte cu care venim în contact legate de problemele adolescenților, parenting, logopedie, consiliere parentală, PsihoArmonie etc.
Armonie și creație cu PsihArt
Pentru ambele categorii, în Centrul Psihologic PsihArt sunt organizate și ateliere de creație ce poartă denumirea de ARTeliere în cadrul cărora exprimarea sentimentelor se realizează prin creație.
Recomandarea celor de la Centrul Psihologic PsihArt este de a avea grijă de starea ta psihică lăsând la o parte frica de părerile oamenilor din jurul tău deorece ești singurul care poate lua o decizie în acest sens. Starea de bine reprezintă armonia dintre psihic și fizic, de aceea poți apela cu încredere la specialiștii Psihart. Găsești informații complete pe www.psihart.ro.