Celebrand ia – magazinul online Ie Nationala pune la dispozitie tot felul de ii

0
243

Ia autentica
In stil vintage, unicat, in cadrul magazinului www.ienationala.ro se gasesc ii ce corespund cu stilul desavarsit si pur autentic al camasilor feminine de odinioara. Splendoarea modului in care sunt create, stilul minutios, broderia deosebita si croiala inedita definesc astfel de piese. Pot fi considerate de colectie, intrucat au o istorie in spate, sunt tehnica autentica, ii create din panza de casa.
In aceasta colectie se vor regasi ii traditionale specifice pentru diversele zone ale tarii, cu maneca lunga si larga sau cele cu maneci scurte, cu broderii ce le disting unele intre altele. In completarea acestora sunt si costumele traditionale, cu toate piesele specifice.
Ia cusuta manual
In era moderna, cand persoanele cunoscatoare in materie de broderie aplicata pe ii sunt tot mai putine, masinile specifice au inceput sa ia locul muncii manuale. Diferente sunt insa fara doar si poate, astfel ca de o valoare mai mare sunt iile cusute manual.
O astfel de selectie este prezenta la Ie Nationala, iile fiind cusute cu fir de matase. Acestea au diverse motive traditionale brodate, desi in principal predomina stilul floral, in culori expresive, vii. Croiul acestora este unul clasic, de tip A, iar in completare cu un brau se poate reda un stil pur traditional.
Camasi traditionale pentru barbati
Desi prepoderent cu accent pentru tinutele feminine, acest magazin online rezerva si modele destinate barbatilor. Camasile specifice pentru acestia se refera la cele cu un croi clasic, taietura adanca la zona pieptului, cu inchidere in snur si broderia de-a lungul pieptului. In diverse culori, in special camasi albe, cu broderii colorate, astfel de piese vestimentare sunt usor de purtat.
In stil traditional, se asociau cu un brau, iar camasile erau de obicei mai largi. Astfel, se permite ca orice silueta masculina sa poate imbraca astfel de camasi. Stilul acestora este cu atat mai complex, cu cat broderia se extinde si la zona manecilor, la mansete in mod special.
Pentru publicul masculin o completare este cea a vestelor traditionale, a ilicelor. Acestea sunt o incantare vizuala si au nelipsitele modele traditionale expuse pe zona pieptului si pe zona spatelui.
Alte optiuni vestimentare de marca Ie Nationala
Rasfatate sunt femeile, care au parte de numeroase optiuni vestimentare aici. Asadar, acestea regasesc la aceeasi sursa si rochii sau fuste, ce stau sub semnul motivelor traditionale de asemenea. Unele modele sunt stilizate, croiurile sunt moderne, insa nu este uitata atractia fata de motivele florale, colorate care scot din anonimat orice piesa.
Creatiile de acest gen se regasesc exclusiv in cadrul paginii ienationala.ro.