Cât de pregătite sunt băncile și sistemul financiar pentru transformările provocate de explozia tehnologiei și a utilizării Internetului?

0
222

Anul acesta, peste 150 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii  vor prezenta în cadrul festivalului, care va avea loc în București, pe 13 și 14 iunie – adică în mai puțin de 2 săptămâni.
Printre alții, si Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – invitat special în acest an la festival – va expune în cadrul unei prezentări complexe impactul pe care tehnologia îl va avea și în ce numim azi bani, bănci, sistem monetar.
Agenda UPGRADE 100 cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, iar FINTECH & eMONEY va aduce în fața publicului atât reprezentanți ai băncilor cât și experți și fondatori de companii ce performează la nivel global în acest domeniu.
Contentul FINTECH & eMONEY de la UPGRADE 100
Una dintre cele 8 scene ale festivalului va fi dedicate, pentru o zi, acestei linii de conținut.
Astfel, în prima zi de iCEE.fest: UPGRADE 100, pe Focus Stage 2, sunt programate: o sesiune cu prezentări ale unor experți în domeniu, un workshop dedicat capcanelor din zona Fintech și o sesiune de Q & A alături de reprezentanți ai unor companii care dictează trendul atunci când e vorba despre cum ne punem la adăpost, ne investim sau ne cheltuim banii.
>>> Sesiunea 1: Blockchain, Fintech și Viitorul Banilor
Co-fondator & Board Director @ FintechOS, Sergiu Negut ne va spune cât de rapid poate crește afacerea ta folosind metode Fintech iar Irina Scarlat, Country Manager Romania @ Revolut ne va împărtăși din secretele companiei care la începutul anului adunase peste 150k clienți în România.
Despre o nouă era în zona efectuării plăților vorbește Mihai Dragan, Fondator @ Oveit, în timp ce Louise Beaumont, Chair, Advisor, Angel Investor @ techUK, Pay.UK va deschide discuția depre open banking.
Vor mai prezenta: Marian Ignat, Executive Director, Digital Banking Division @ BCR – despre impactul pe care aplicația George si tehnologia o are în business-ul celei mai mari bănci din România, Aviv Lichtigstein, CEO & Fondator @ 101 Blockchains și Marius Nedelcu, Head of Growth @ TransferGO.
De asemenea, Bartosz Golba, Head of Wealth Management la Global Data, va susține un keynote despre datele care arată schimbările care vor perturba sistemul financiar în următorii ani.
>>> Workshop: Posibile cauze pentru care metodele Fintech nu funcționează și cum le putem evita, alături de Greg Watts, Fondator @ Demand Creation Partners.
Cele 5 puncte absolut necesare pentru a-ți crește afacerea Fintech
este topicul de plecare al acestei discuții, la care vor participa speakerii din panel.
Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.
SPEAKERII, grupați pe domenii de interes,sunt listați aici
AGENDA festivalului este publicată aici.
BILETELE care au mai rămas disponibile sunt aici.