Cu ce te surprinde brandul Dovani în sezonul călduros?

0
256

Te consideri un bărbat atent la aspectul propriu? Îți place să debordezi de rafinament, indiferent de context? Atunci nu rata următoarele rânduri de mai jos și află ce suprize ți-a pregătit DOVANI în sezonul călduros al acestui an:
Prețuri promoționale în fiecare săptămână
Ai pus ochii pe o piesă vestimentară care s-ar încadra, fără doar și poate, de minune în propria ta garderobă? Simți nevoia unei schimbări a stilului vestimentar personal, însă nu dorești să îți epuizezi toate economiile în acest sens?
Dacă răspunsul la aceste întrebări este pozitiv, atunci nu mai sta pe gânduri și intră pe www.dovani.ro. În fiecare săptămână, acest brand le oferă bărbaților pasionați de modă noi promoții atrăgătoare, astfel încât să își completeze cu succes, dar și cu o notă de rafinament fiecare ținută.
Dacă nu dispui de prea mult timp disponibil, spre a căuta acele articole vestimentare care ți se potrivesc cel mai bine, atunci poți salva timp, aflând cele mai noi știri direct pe e-mail. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.dovani.ro și să te abonezi la newsletter!
Programul de fidelizare Brand Ambasador
Întrucât fidelitatea este răsplătită pe deplin la DOVANI, toți clienții săi beneficiază de numeroase avantaje. Astfel, orice comandă online îți aduce puncte bonus, pe care ulterior le poți utiliza spre a-ți cumpăra produsele preferate de pe site.
Cum funcționează? Ei bine, la fiecare 10 lei cumpărați vei primi 1 punct de fidelizare, iar atunci când ai cel puțin 50 de puncte acumulate, le poți transforma în achiziții inspirate.
Totuși, nu uita că această ofertă este valabilă exclusiv online și că punctele bonus nu pot fi transformate în lichidități.
Materiale potrivite pentru zilele de vară călduroase, îmbinate sub forma unor design-uri moderne
Întâmpini dificultăți în selectarea acelor articole vestimentare potrivite pentru sezonul călduros? Îți dorești piese de îmbrăcăminte confecționate din materiale de calitate, care să îți asigure confortul, indiferent de temperaturile de afară?
În mod definitoriu, DOVANI este brandul care te suprinde și din acest punct de vedere, oferindu-ți un raport optim între calitatea produselor sale și prețurile acestora. Astfel, pe lângă faptul că dispui de oportunitatea de a achiziționa articole care să îți avantajeze silueta (indiferent dacă este vorba despre o siluetă robustă sau nu), evidențiindu-ți atuurile de care dispui, vei beneficia de calitate înaltă, dar și de tarife avantajoase.
Pe timpul verii, este esențial să te orientezi asupra unor materiale delicate cu pielea, astfel încât să eviți orice eventuale neplăceri cauzate de acest aspect.
 
          Te-ai decis să îți completezi garderoba pentru sezonul călduros? Atunci nu ezita să accesezi www.dovani.ro și să dai startul unei ședințe de shopping cu adevărat inspirată! Acum te poți și tu bucura de beneficiile oferite de brandul preferat al bărbaților din România!