Orgtech Teo, cea mai ieftina casa de marcat electronica

0
394

Va reamintim ca pentru contribuabilii mari sau mijlocii ultimul termen pentru introducerea caselor de marcat electronice a fost 1 septembrie 2018, iar in cazul contribuabililor mici – 1 noiembrie 2018.Aparatele fiscale electronice trebuie luate doar de la distribuitori autorizati, asa ca trebuie sa va asigurati ca prezinta autorizatie de distributie.
Legea prevenirii a fost aplicata temporar si firmelor fara case de marcat , ceea ce inseamna ca agentii nu erau amendati direct, ci primeau un plan de remediere cu un nou termen de conformare. Aceasta etapa fiscala a luat sfarsit dupa ce inspectorii antifrauda au anuntat ca, incepand cu data de 1 mai 2019, isi vor intensifica verificarile modului de dotare cu noile case de marcat. In situtia in care vor constata o incalcare a legii, vor da amenda de la 8.000 lei pana la 10.000 lei. Mai mult de atat, vor suspenda activitatea economica in punctul de lucru al operatorului economic pana la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal.
Scapa de aceste griji fiscale si investeste intr-un aparat de marcat electronic acreditat ANAF. Casa de marcat cu jurnal electronic ORGTECH TEO, vândută de Constalaris, reprezinta garantia ca ai facut o investitie excelenta. Produsul are cel mai bun pret de pe piata la ora actuala – 725 lei (TVA inclus) si are garantie nelimitata la achizitia cu un contract de service pentru firmele din Bucuresti și judetul Ilfov. De altfel, toate casele de marcat beneficieaza de fiscalizare si instruire gratuita a personalului in Bucuresti, Ilfov si la sediul firmei noastre.Casa de marcat portabila Orgtech Teo permite salvarea rapoartelor pe un telefon sau pe orice alt dispozitiv ce se poate conecta la o retea WiFI. Exportul se poate face si pe un dispozitiv extern – sd card, PC, etc.
Acest aparat fiscal are inclus acumulator de Li-Ion si, de asemenea, are inclus modul de WiFi ce permite conectarea aparatului la orice dispozitiv din cadrul retelei de internet. In plus, se poate conecta la casa de marcat orice alt dispozitiv prin intermediul portului usb sau a mufei seriale.
 
Despre Constalaris
Firma Constalaris are o experienta de peste 10 ani pe piata caselor de marcat fiscale, fiind importator exclusiv si distribuitor al caselor de marcat fiscale marca ORGTECH , ELCOM si ACLAS. La baza afacerii sta conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client.
Avem o gama larga de categorii de produse: case de marcat, cantare electronice omologate, imprimante termice, cititoarare coduri de bara, sertare de bani, sisteme POS, sisteme de gestiune si monitoare touchscreen.
Suntem alaturi de clientii nostri cu produse de calitate, interventii in perioada de garantie si de post-garantie, suport tehnic specializat, instruirea utilizatorilor, dar si cu lucrari de intretinere preventiva, prelungind astfel durata de functionare a echipamentelor.
Doresti sa afli mai multe informatii despre produsele noastre? Nu ezita sa ne contactezi la adresa de mail vanzari@constalaris.ro sau la numarul de telefon 031.805.5432.