Antonio di Vaio a lansat o noua gama de covrigei

0
516

Brand-ul Antonio di Vaio a devenit cunoscut si apreciat de catre publicul larg datorita pastelor de calitate superioara realizate din cele mai bune ingrediente. Continuand pe firul traditiei italiene, Antonio di Vaio a lansat gustarea sub forma de covrigei sau, asa cum sunt cunosuti in Italia, taralli.
Inspiratia noii game de covrigei Antonio di Vaio a venit din zona Puglia din sudul Italiei, unde graul, vinul si maslinele sunt cele mai utilizate ingrediente in bucataria traditionala. De aceea, pentru acesti covrigei a fost facut un aluat din faina, vin alb si ulei de masline, format mai apoi in inele si asezonat cu mirodenii.
Realizati dupa o reteta traditionala mediteraneeana, mirodeniile folosite nu puteau fi altele decat unele specifice zonei. Oregano, chimenul, busuiocul, maslinele si rosiile dau un gust aparte gamei de covrigei Antonio di Vaio. Ingredientele naturale atent selectionate fac din acesti covrigei o gustare hranitoare si sanatoasa, perfecta pentru orice moment al zilei.
Cei interesati pot gasi la raft patru tipuri de covrigei. Cei clasici cu ulei de masline, covrigei cu ceapa si masline negre, covrigei cu gust de pizza care contin rosii, ceapa si mirodenii, si covrigeii cu ulei de masline si verdeturi. Indiferent de tip, toti acestia sunt super gustosi si au o textura extra crocanta, satisfacand chiar si cele mai pretentioase gusturi.
Covrigeii Antonio di Vaio sunt ideali dimineata ca mic dejun impreuna cu un iaurt de baut. De asemenea, acestia pot fi gustarea dintre mese de la birou sau de la scoala care poate fi impartita si cu colegii, pot fi rontatiti seara la film sau in weekend la iesirile cu prietenii.
Asa cum ne-a obisnuit, brand-ul Antonio di Vaio ofera si de aceasta data produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv. Va invitam sa descoperiti toate tipurile de covrigei Antonio di Vaio si sa va convingeti!