5 sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite metode de albire a dinților

0
1268

5 sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite metode de albire a dinților

Cu foarte puțin timp în urmă, operația de cosmetică dentară denumită albire a dinților presupunea obligatoriu prezența în cabinetul unui medic stomatolog. Cu ajutorul unei gutiere, a unui gel special și după mai multe ședințe costisitoare, se obținea în sfârșit nuanța de alb mult visată. Dar pentru că lumea în care trăim este o lume dinamică, în care producătorii de diverse soluții profesionale caută să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor cât mai multor clienți, și producătorii de soluții profesionale pentru albirea dinților vă oferă acum o serie de produse pentru îngrijirea și albirea dinților, extrem de eficiente, rapide și la un preț accesibil. Unele dintre cele mai bune produse sunt și benzile sau plasturii de albire a dinților.

Orice persoană poate apela astăzi la diverse metode de albire a dinților, pe care și le poate aplica și singură. Există o gamă destul de diversificată de produse: paste, geluri, pudre, prafuri, benzi, cărbune etc., toate promit albirea dinților, rezultatele dorite și sigure, într-un timp cât mai scurt.

Dar cum putem alege metoda cea mai potrivită pentru noi? De ce trebuie să ținem cont atunci când luăm această decizie?

DrWhite.ro vă oferă în acest sens câteva sfaturi:
Trebuie să ținem cont de sănătatea dinților noștri. Chiar dacă nu vrem să facem acest tratament, într-un cabinet medical, e bine de știut că aplicarea soluțiilor de albire pe dinții cu carii sau cu tartru este extrem de neplăcută și dureroasă. Așa că, înainte de a întreprinde acest demers, vizitați-vă medicul stomatolog să vedeți exact care este starea de sănătate a dinților și dacă este momentul potrivit pentru a începe acest tratament.
Trebuie să ținem cont de gradul de sensibilitate al danturii noastre. Dacă aveți o dentiție mai sensibilă, nu încercați să folosești soluții radicale, cu eficiență maximă și rapidă. Recurgeți la o metodă mai lentă, mai puțin invazivă, specială pentru dinții sensibili, cum ar fi benzile Flash Strips cu Ulei de Cocoș și Benzile Flash Strips cu Nano Cărbune Activ.
Alegeți o metoda mai puțin dureroasă. De cele mai multe ori soluțiile folosite în cabinetele medicale, pentru a avea o eficiență cât mai mare, conțin cantități foarte mari de ingrediente active, ceea ce fac tratamentul dureros și sporesc sensibilitatea dentară. Pentru a scăpa de acest incovenient este de preferat să alegeți metode care dau rezultate în timp mai îndelungat și sunt cât mai puțin agresive asupra dinților. Benzile de albire a dinților Flash Strips cu Gel pot fi o alegere potrivită.
Nu trebuie să pierdem din vedere nici componenta materială. Cautați prețurile cele mai bune, pentru rezultatele cele mai eficiente și durabile. Nu întotdeauna prețul cel mai mare garantează și cea mai bună calitate. Alegerea metodei de albire a dinților acasă poate fi mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar.
Țineți cont de obiceiurile voastre alimentare și de viață. Dacă fumați, consumați alimente colorate sau vinuri roșii pe lângă faptul că nu veți putea ajunge la rezultatele dorite, le veți și pierde rapid dacă le-ați obținut deja.

Pentru alegerea celei mai potrivite metode de albire a dinților acasă intră și tu pe DrWhite.ro și caută plasturii de albire a dinților care sunt cei mai potriviți pentru tine!
Advertorial comunicatedepresa ro redactat și publicat de Agenția Edcora.