Usi automate rezistente la foc- de la un producator de exceptie

0
257

Acestia va furnizeaza cele mai bune solutii de protectie la foc pentru diferite proiecte din cadrul institutiilor de stat sau halelor industriale. La nevoie primiti consultanta tehnica pentru a fi siguri ca ati ales corect si beneficiati de cele mai bune conditii de livrare.
Alegeti usi rezistente la foc standard de la adevarati specialisti in domeniu sau personalizati-le in functie de necesitatile proprii.Aici aveti certitudinea ca toate produsele pe care le gasiti online, corespund pe deplin normativelor europene in vigoare.Accesati cu incredere site-ul www.fireglass.ro si alegeti produsul de care aveti nevoie.
Optatand pentru usi antfoc de aluminiu, veti avea parte de protectie maxima.Acestea sunt robuste si fiabile si au o mare rezistenta la foc fiind destinate izolarii perfecte in cazul in care apare vreun incendiu in cadrul unor incaperi cum ar fi cladiri rezidentiale sau spatii de birouri, hale industriale, spatii de productie sau depozite.
De asemenea, va este pusa la dispozitie o gama larga de produse de diferite dimensiuni ce permit adaptarea la cerintele oricarui proiect. Acestea pot fi echipate cu diverse amortizoare, sisteme de control sau alte accesorii.
Usile rezistente la foc sunt alese in functie de criteriile de etanseitate si izolare termica si de posibilitatea de a aparea un incendiu in acel loc. Daca este vorba despre o hala de productie cu siguranta va trebui sa alegeti usile de aluminiu cu cea mai mare rezistenta impotriva focului.
Usi automate rezistente la foc-performanta maxima
Toate aceste usi automate rezistente la foc sunt specifice spatiilor cu protectie impotriva incendiilor, indiferent daca este vorba despre cele  comerciale, industriale sau medicale.Daca doriti le puteti echipa cu accesorii specifice rezistentei la foc.
Acestea sunt prevazute cu un sistem de autoinchidere standard prezent in balamale care se activeaza rapid in momentul in care apare un incendiu neprevazut, care va poate pune viata in pericol.Prin intermediul acestor usi beneficiati de tehnologie de ultima generatie si un grad inalt de performanta.
Usi automate rezistente la foc- precizie si fiabilitate
Doar cu aceste usi automate rezistente la foc va puteti bucura de functionalitate deplina pentru o perioada indelungata de timp. In caz de foc,usa se va inchide automat oferindu-va protectia de care aveti nevoie.Echipa Arcom Glass cerceteaza in permanenta piata pentru a vedea care sunt cerintele cele mai mari ale clientilor pentru ca doar in acest fel pot adapta produsele oferite la cele mai inalte exigente ale consumatorului.