Traverse de cale ferată (wooden railway sleepers)

0
38

Traverse de cale ferata (sau, in engleza “wooden railway sleepers”) folosim in constructia de cale ferata. Pentru o cale ferata de calitate ideal este sa fie folosite produse de calitate.
Printre materialele cele mai importante folosite la constructia de cale ferata se afla si aceste traverse de cale ferata (wooden railway sleepers). 
Siguranta calatorilor si a marfurilor care circula pe calea ferata este data de materialele folosite atunci cand este construita calea ferata.
Traverse de cale ferată (wooden railway sleepers) – Piata internationala
Compania Pamirco se bucura de o notorietate crescuta in ultimii ani in pietele internationale. Produsele Pamirco, traverse de cale ferată / wooden railway sleepers, sunt apreciate si cumparate frecvent de companii din Egipt, Japonia, Turcia si Slovenia.
De-a lungul celor 16 ani de activitate Pamirco a mai colaborat cu companii din tari precum Serbia, Ungaria, Anglia, Belgia sau Germania. Toate aceste colaborari vorbesc despre calitatea produselor Pamirco de tipul traverse de cale ferată / wooden railway sleepers.
Compania Pamirco detine certificari si autorizatii pentru a produce traverse de cale ferata / wooden railway sleepers. Printre aceste certificari se afla autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”.