Tipuri, caracteristici si avantaje ale rafturilor metalice

0
231

Rafturile metalice sunt de diferite tipuri si sunt confectionate din metale. Adesea, rafturile sunt decorate suplimentar cu elemente de sticla. Acest lucru ofera acces limitat cumparatorilor si protejeaza marfurile impotriva prafului. Rafturile metalice pentru comert sunt de mai multe tipuri.

Tipuri de rafturi metalice

Rafturi metalice de podea. 

Sunt echipamente mobile de dimensiuni compacte. Un astfel de raft este instalat pe podea in zonele mari de tranzactionare sau in zonele de la casa de marcat. Constructiile de podea se gasesc cel mai adesea in restaurante, cafenele sau la expozitii, pentru prezentarea produselor. Majoritatea modelelor se transforma in inaltime. 

Rafturi metalice pentru spatiul de lucru. 

Sunt stabilite pe culoare si alte suprafete. Sunt mobile si atunci cand o categorie de produse se termina, vanzatorul poate duce cu usurinta structura intr-un depozit. Este folosit pe scara larga in supermarketuri si centre comerciale mari. Echipamentele populare sunt folosite si la targurile de sezon.

Rafturi metalice universale. 

Sunt cele mai compacte modele fara un scop special. Sunt folosite mai mult pentru decor si pentru amplasareaproduselor usoare, cum ar fi dulciuri, guma de mestecat, servetele, accesorii mici.

Rafturi metalice – Caracteristici

Conform caracteristicilor de proiectare, rafturile metalice sunt impartite in:

Rafturi echipate cu carlige. Acest tip de rafturi sunt proiectate pentru amplasarea produselor promotionale. Modelele de podea sau de masa atrag atentia crescuta a consumatorilor. Carligele sunt fabricate din diferite materiale si adesea actioneaza ca un decor.

Rafturi metalice dotate cu cosuri spatioase. Echipamentul este universal, dar necesita ingrijire constanta. Marfurile mici sunt stivuite in cosuri. Un astfel de raft este rezistent si arata original, contribuind la cresterea vanzarilor.

Rafturi metalice rotative. Exista modele de podea si desktop. Sunt echipate cu suporturi speciale pentru depozitarea marfurilor si a produselor tiparite. Sistemul pivotant este usor de utilizat. Clientii au acces la toate punctele de constructie.

Rafturi metalice rotative dotate cu gratare. Sunt convenabile pentru a amplasa caiete, albume, carti si alte materiale plate. Sunt relevante pentru instalare in magazinele de papetarie.

Rafturi metalice rotative cu balamale. Folosite rar in scopul propus. Cel mai adesea sunt amplasate in interiorul casei de bilete.

Alegerea echipamentelor comerciale depinde de tipul centrului comercial, magazinului etc. 

Rafturi metalice – Avantaje

Rafturile metalice comerciale au cateva avantaje semnificative:

Bugetul. Pretul de fabricatie este scazut. Mai mult, designul rezolva mai multe probleme simultan: vanzari eficiente si publicitate produselor noi.

Transport usor. Echipamentul este fabricat folosind o tehnologie speciala. Greutatea usoara iti permite sa-i schimbi rapid pozitia. O singura persoana se poate ocupa de transport sau. 

Fiabilitate. Designul poate rezista la sarcini mari. Este constant si puternic impotriva diferitelor influente mecanice.

Durabilitate. Durata de viata medie este de un an si jumatate pana la doi ani. Cu o grija atenta, perioada de operare creste.

Capacitate. Pe un raft metalic, poti amplasa  un numar mare de produse. Cu suporturi, cosuri sau carlige, sistemul devine si mai spatios.

Design discret. Designul original nu irita ochiul. Designul atrage atentia vizitatorilor si creeaza accentele necesare asupra produsuluiRaftul metalic face fata sarcinilor grele si in acelasi timp arata frumos.

Versatilitate. Pentru orice marfa se folosesc rafturi metalice pentru podea sau masa si pentru magazine.

Compactitate. Pot fi instalate in spatii de diferite dimensiuni. 

Versatilitate. Rafturile metalice sunt universale. Pot fi utilizate in diferite conditii. Este suficient sa-i schimbi designul.

FrameWorks, prin magazinul online rafturionline.ro, ofera o gama impresionanta de rafturi metalice de calitate.

Vezi oferta aici: https://rafturionline.ro/ro/rafturi-metalice