S-a lansat OnlineTrans, o nouă platformă de transport rutier internațional de marfă

0
226

S-a lansat OnlineTrans, o nouă platformă de transport rutier internațional de marfă, proiect finanțat prin Fonduri Europene.
Suntem foarte încântați să lansăm o nouă platformă, care să vină atât în ajutorul transportatorilor, cât și a expeditorilor de marfă cu soluții inovatoare. Astfel, am ales ca platforma OnlineTrans să aibă o interfață user-friendly, modernă și ușor de folosit, aceasta putând fi accesată de pe orice dispozitiv, fără descărcarea și instalarea unei aplicații. În acest mod, am ales calea cea mai ușoară și sigură de intermediere a transporturilor internaționale de marfă, a declarat owner-ul Marina Voicu.
Pentru a facilita experiența de navigare pe site a transportatorilor și expeditorilor, OnlineTrans a ales să implementeze în cadrul platformei serviciul de calculator pentru spațiul mărfii, care va calcula automat greutatea și volumul produselor transportate. Mai mult, platforma nou lansată încurajează intermedierea transporturilor, atât a celor care sunt realizate doar o singură dată, cât și a celor cu o frecvență regulată. De asemenea, accesarea platformei este gratuită, însă pentru casele de expediții această facilitate va fi valabilă doar pentru o perioadă determinată de trei luni. Clienții transport sunt cei care vor beneficia de acces gratuit de fiecare dată când vor dori să acceseze www.onlinetrans.eu.
Informațiile de pe site sunt transparente și ușor de localizat în platformă. Astfel, orice producător, casă de expediții sau transportator are la dispoziție toate detaliile necesare pentru a finaliza cu succes o expediție. Prețurile și detaliile expediției pot fi negociate, se trimit notificări privind cotațiile de preț sau mărfurile recent adăugate, iar după finalizarea transportului, utilizatorii sunt îndemnați să acorde un review util pentru ceilalți clienți sau transportatori. Statusul transportului poate fi urmărit în timp real, clienții având, în permanență, acces de oriunde asupra afacerii lor, totul prin intermediul platformei OnlineTrans.