TeamDeals te invita la TeCOMM eCommerce Conference&Expo

0
439

TeCOMM  se adreseaza proprietarilor de magazine online, specialistilor in eCommerce, precum si celor care vor sa isi promoveze afacerile online. Scopul evenimentului este de a crea un spatiu de dialog in care sa fie prezentate cele mai bune practici si idei care pot creste industria eCommerce.
Investeste in bussinesul tau si astfel clientii vor investi in produsele tale! Aceasta este deviza TeamDeals Marketplace si, in acest sens, toti cei care cumpara biletele de pe site-ul lor https://teamdeals.ro/tecomm-bucuresti-2019/p sau folosesc codul de reducere TECTEAM20BC aici: https://liberoevents.heme.ro/tecomm-bucuresti-2019/comanda beneficiaza de o reducere de 75%.
Tematica acestei ediții: eCommerce made personal, mai exact personalizarea proceselor: de la găsirea acelor soluții care ajută business-urile online să vândă mai mult, până la oferirea de conținut adaptat nevoilor actuale de business.  
Structura evenimentului este una eficientă și cuprinde speech-uri keynote, prezentări de tipul one-man-show, workshop-uri și networking facil, astfel încât proprietarii de business online să identifice noi oportunități de creștere în industria din care fac parte!
Printre speakerii prezenti la eveniment se numara: Nick Lansley [Marea Britanie] – Director and Innovation Insider, Ivan Imhoff (Fondator, Cognytive ltd), Xenia Muntean (Co-founder&CEO, Planable), Cătălin Matei (CEO, Increase Media) si Sorin Despot (Senior Marketing Manager, Twispay).
“Prin intermediul TeCOMM, reunim an de an proprietarii magazinelor online din Europa de Est. Intelegem valoarea pe care o au retelele, conectarea cu mediul de business si beneficiul final pe care il au evenimentele de acest fel. Fara dar si poate, retelele sociale si evenimentele precum TeCOMM te ajuta sa ajungi la oameni pe care nu i-ai fi putut cunoaste la fel de usor altfel. Editia aceasta, punem accent pe continut si experienta per total – am ales o locatie exclusivista, avem confirmati speakeri carismatici, bine pregatiti si nerabdatori sa dea mai departe din experienta lor.”, declara reprezentantii TeCOMM.
TeamDeals este unul dintre proiectele de baza ale companiei Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din mediul online romanesc, parte a grupului american de investitii New Century Holdings, companie care administreaza site-uri cu un trafic lunar de peste 3 milioane de vizitatori unici. Acesta din urma este prezent pe piata online din Romania inca din 1994 si detine participatii majoritare la peste 50 de companii romanesti din diverse domenii de activitate, inclusiv grupul Vel Pitar, Libra Bank, Romarta, Metex, UMEB.
La ora actuala, marketplace-ul reprezinta cel mai eficient canal de vanzari datorita listarii facile a portofoliului de produse al companiilor, a ofertelor, receptionarea comenzilor si transmiterea facturilor asociate. Mai mult, tehnologiile folosite permit un control total atat asupra produselor listate, cat si pentru stocuri, preturi de lista si oferte.