De ce ai nevoie de un curs SSM?

0
340

Un curs SSM are un format de continut inovator, care atrage ascultatorii cu simplitate, consecventa si inspiratie pentru punerea in practica, iar  acest lucru este important pentru asigurarea securitatii si sanatatii in munca pentru intreaga companie.
Cine are nevoie de acest curs SSM
Acest curs SSM este destinat tuturor celor care ocupa o pozitie de conducere sau de supraveghere, precum si pentru managerii si supervizorii din toate sectoarele, companii si tari.
Ce poti obtine de la un curs SSM
Cei care vin la curs  obtin cunostintele si instrumentele de care au nevoie pentru a-si gestiona in siguranta compania.Cursul SSM ofera flexibilitate in furnizarea de informatii care se potrivesc afacerii tale. De asemenea, ofera o formare eficienta si cuprinzatoare,  acoperita de un program unic privind sanatatea si securitatea la locul de munca.
Cum este un curs SSM
Un curs SSM este usor de retinut deoarece se fac studii de caz, iar performantele sunt  reale. Modulele sunt sustinute de exemple clare si scripturi recunoscute. La fiecare modul se face un sumar pentru imbunatatirea si stapanirea punctelor cheie.
Se ofera liste de verificare si formularele de proba, care pot fi utilizate ulterior la locul de munca, chestionare si discutii interactive, exercitii practice si jocuri de bazate pe exemple reale.Cursantii care finalizeaza cu succes cursul SSM primesc un certificat de atestare SSM.
5 beneficii ale cursului SSM
1.Cresterea productivitatii – datorita reducerii timpului petrecut pentru boala si accidente.
2.Imbunatatirea cultului de siguranta in cadrul companiei si evaluarea masurilor de siguranta.
3.Implicarea activa a personalului pentru imbunatatirea sigurantei la locul de munca.
4.Certificarea managerilor si a supraveghetorilor.
5.Reputatie sporita.
6 beneficii principale pentru stagiari
1.Orice angajat care are un rol de conducere sau de supraveghere, poate fi certificat.
2.Furnizarea de abilitati pentru evaluarea si controlul riscurilor si pericolelor.
3.Ofera cursantilor o intelegere a propriilor responsabilitati in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
4.Permite investigarea cu succes a  incidentelor.
5.Abilitati sporite.
6.Permite realizarea unui potential pozitiv in practica.
Gestionarea eficienta a riscurilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca, este cel mai bine realizata prin instilarea unei culturi a sigurantei intr-o companie, adoptarea unei abordari preventive, instalarea unor sisteme eficiente de formare interna, aplicarea principiilor de gestionare a riscurilor si de control, si armonizarea sistemelor de gestionare a securitatii ocupationale cu alte operatiuni. 
Un curs SSM acopera aspectele principale ale securitatii si sanatatii la locul de munca si poate fi utilizat pentru a satisface nevoile atat a lucratorilor, cat si a managerilor. Acesta cuprinde mai multe  module de formare,  care acopera conceptele de baza ale securitatii si sanatatii in munca in doua categorii principale: concepte generale si riscuri specifice.