Sunteti in cautarea unui vehicul auto second hand? Iata care vor fi cele mai importante beneficii

0
263

Este important să vă dați seama că cumpărarea unui vehicul auto second hand este o investiție foarte importanta. Ce beneficii poate aduce un vehicul auto second hand?Ati vrut vreodata sa cumpărați ceva, dar în același timp sa economisiti in timp ce faceti asta? Ei bine, credeti sau nu, este posibil sa va indepliniți ambele dorinte! Dacă obiectivul dvs. este de a economisi, cumpărarea unui vehicul auto second hand este probabil cea mai bună opțiune. Articolul de fata isi propune sa va prezinte in randurile de mai jos care sunt avantajele pe care le veti avea de pe urma acestui gen de investitie.1. Minimizarea deprecieriiMașinile noi se depreciază în mod obișnuit cu aproximativ 20% atunci când sunt scoase din lot. Cele mai multe mașini vor pierde încă 10% din valoare în primul an. Aceasta este o pierdere de 30% a valorii în timpul primului an de proprietate. Puteți evita aceste lucruri prin cumpărarea unui vehicul auto second hand.
2. Reducerea costurilor de asigurareUn factor-cheie în determinarea costului asigurării auto este valoarea mașinii. Deoarece o mașină folosită are o valoare mai mică decât o versiune mai nouă, costul asigurării ar trebui să fie mai mic. Mai mulți bani pot fi economisti, deoarece unele elemente de asigurare a mașinilor pot fi abandonate.3. Revizie mai ieftinaAceasta poate fi facuta la un pret mult mai mic decat la masinile noi. Schimbul de ulei sau al placutelor va fi mult mai economic pentru tine intr-un service decat in atelierul dealerului auto. Proprietarul va putea sa isi repare singur masina sau sa mearga la ce mecanic doreste. Mai mult, piesele sunt mult mai ieftine si se gasesc in mare parte si la schrot-uri.
4.Reducerea taxelor de inregistrare
Ca și în cazul asigurărilor de mașină, taxa pe care statul o percepe pentru înregistrarea unei mașini este adesea bazată pe prețul tranzacției. In cele mai mult state, taxele de înregistrare sunt in crestere in ideea de a genera mai multe venituri. Cumpararea unui vehicul auto second hand este o modalitate eficienta de a profita de aceste cresteri.
5. Liniste si incredere
Unii au descris cumpararea unui vehicul auto second hand drept “achiziționarea problemelor altcuiva”. Totusi, facand acest gen de achizitie, consumatorul de astăzi poate reduce la minimum riscul și poate economisi bani, evitând în același timp probleme ascunse.
Este recomandat pentru consumatorii cu adevărat îngrijorați de problemele potențiale ascunse ale unei mașini folosite, de asemenea, cumpararea unei mașini certificate în prealabil. Programele certificate în prealabil variază de la producător la producător, însă, în esență, autovehiculele certificate în prealabil sunt vehicule care îndeplinesc standardele stabilite de producător și au o anumită formă de garanție împotriva defectelor similare unei garanții de tip nou.Alege oferte auto second hand de la comercianti de incredereAcum ca sunteti constient de ce ce beneficii va aduce cumpararea unui vehicul auto second hand, sunteti pregatit sa faci alegerea care vi se potriveste, va invitam sa beneficiate de cele mai bune oferte la AUTOGEIST. Ii pot contacta accesand  aici  sau la telefon 0740.945.736.