SPIA România va fi prezentă la Gala 2019 “Topul Național al Firmelor”, ce va avea loc pe data de 7 Noiembrie

0
409

Compania SPIA România (Secret Private Investigations Agency) participă pentru al 6-lea an, consecutiv, la cea de a 26-a ediție a Topului Național al Firmelor, gală organizată de Camera de Comerț și Industrie a României.
În anii precedenți, compania SPIA România a obținut locurile 1 și 2 in cadrul aceastei gale, unde
sunt premiate cele mai performante, apreciate, solide și de încredere companii din România.
SPIA România a fost fondată în anul 2012, de către domnul Marius Porceanu, in timp, devenind una dintre cele mai experimentate companii în domeniul serviciilor de investigații private, dovedindu-se a fi un remarcabil partener pentru diferite companii multinaționale, lideri în domeniile de activitate.
Echipa SPIA România are o experiență de peste 15 ani în instumentarea de cazuri în domenii diverse, cum ar fi: industria agricolă, industria energetică, companii de asigurări sau imobiliare.
„Sub această umbrelă, am reușit să angrenăm cei mai experimentați investigatori și agenți de teren, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate și siguranță clienților noștri. Printre valorile care ne definesc menționăm în primul rând: discreția totală, pragmatismul, creativitatea,integritatea.” – Marius Porceanu, General Manager SPIA ROMANIA
SPIA România – Secret Private Investigations Agency
Sediul: Str Nerva Traian nr 3, City Business Center
Contact telefonic: 0722940948
Site oficial: https://spiaromania.com