B-CURE LASER, TERAPEUTUL DIN CASA TA. OPREȘTE DUREREA ȘI VINDECĂ SURSA

0
186

Tehnologia Soft Laser (LLLT), cunoscută și sub denumirea de Cold Laser, constituie energia de lumină cu intensitate scăzută, variind între 1 și 1.000 mW monocromatic – acționând într-o singură direcție și având coerență în ceea ce privește lungimea de undă. Terapia LLLT este utilizată de mai bine de 20 de ani în cele mai importante spitale, universități și instituții medicale din întreaga lume. B-Cure Laser a reușit să înglobeze această tehnologie costisitoare într-un mod eficient astfel încât să devină accesibilă oricui.
„Aparatul B-Cure Laser încorporează terapia prin intermediul undelor laser, demonstrându-și aplicabilitatea clinică ca urmare a celor peste 4.000 de studii realizate în ultimele decenii. Beneficiile majore ale acestui dispozitiv constau în portabilitate (având dimensiunea unei telecomenzi) și posibilitatea aplicării acasă a tratamentului. B-Cure Laser contribuie la tratarea durerii, a inflamației și asistă în vindecarea sursei acesteia, având o durată de viață de peste 4.000 de ore de tratament. B-Cure Laser se adresează în special pacienților de vârstele a doua și a treia, dar și celor care doresc să scape de leziuni în mod natural și non-invaziv”, a declarat Gabriela Vîlcea, manager al GY Medical Solutions, distribuitor exclusiv B-Cure Laser în România.
Dispozitivele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fără riscuri sau efecte adverse, acționând la nivelul pielii și în profunzime, fără a deteriora țesuturile, rezolvând durerea asociată cu afecțiunile ortopedice în doar câteva ședințe, în funcție de intensitate și nevoia de tratament. Produsele B-Cure Laser sunt mult mai eficiente decât cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamațiilor și rănilor, acestea având, de cele mai multe ori, efect temporar și limitat.
Aparatele B-Cure Laser sunt disponibile în mai multe variante: B-Cure Laser Classic (oprește durerea și vindecă sursa ei), B-Cure Laser Sport (dispozitiv medical pentru tratarea leziunilor sportive), B-Cure Laser Sport Pro (soluția profesională pentru tratamentul afecțiunilor ortopedice, a durerilor și a leziunilor sportive ce necesită o rezolvare urgentă) și B-Cure Dental Laser Pro (adresat dentiștilor în procesul de recuperare a pacienților prin reducerea durerilor și a umflăturilor post-tratamente). Pentru informații suplimentare în ceea ce privește B-Cure Laser, accesați www.b-cure-laser.ro sau contactați specialiștii noștri la numărul de telefon 021/9092, putând discuta cu aceștia despre afecțiunile de care suferiți și opțiunile disponibile pentru tratarea lor.
Produsele B-Cure Laser sunt certificate ISO și au obținut, totodată, din anul 2009 și până în prezent, peste 10 acreditări internaționale. Aparatele B-Cure Laser sunt comercializate în România, Israel, Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore și Australia. Garanția oferită este de 2 ani.