SomProduct, inspiratia casei tale cu cele mai noi campanii promotionale!

0
291

SomProduct a anuntat lansarea unor noi campanii inspirationale pentru redecorarea casei, campanii dedicate unor anumite zone din casa precum: dormitorul, camera de zi, baia, balconul, camera copilului, fiecare intr-un stil aparte.

Fiecare campanie va avea un termen bine stabilit de valabilitate in magazinul online, termen in care se pot achizitiona produse si accesorii complementare la preturi promotionale, in limita stocului disponibil. Fiecare campanie va fi disponibila intr-un termen de 1-14 zile si dupa expirare, acestea vor fi inlocuite de campanii inspirationale noi. Ideea de baza a acestor campanii este de a inspira si de a se pune la dispozitie produse complementare care se pot integra usor in designul casei in stilul preferat.

“Find your inspiration” este o campanie menita sa ajute clientii SomProduct. Un “serviciu” de design cu ajutorul caruia clientii isi pot forma o idee despre o imbinare neasteptata de culori, forme si texturi pentru obtinerea unui aspect desavarsit al incaperii pe care isi doresc sa o modernizeze sau renoveze complet. In plus, vom avea produse vedeta care vor beneficia de discounturi semnificative, cu livrare rapida si transport gratuit in cazul in care comanda depaseste pragul valoric. Prin aceste campanii ne dorim sa ne apropiem de clientii nostri si sa ii familiarizam cu toata gama de produse disponibile in magazinul nostru online www.somproduct.ro.” declara Oana Cosma, reprezentant SomProduct.
SomProduct ofera transport gratuit la toate comenzile care depasesc valoarea de 149 Lei.
In plus, clientii pot opta pentru plata in 6 rate a cosului de cumparaturi prin cardurile de cumparaturi: Card Avantaj, StarBT, BRD Finance, Garanti Bank, BCR. Ba mai mult, daca produsul comandat nu se potriveste stilului casei tale, returul este gratuit in termenul de zile stabilit in functie de categoria din care face parte.

Puteti sa urmariti si sa va inspirati din campaniile noastre aici: https://www.somproduct.ro/campanii

Despre SomProduct
SomProduct isi propune sa continue ceea ce a inceput acum mai bine de 17 ani. Interesul real fata de cerintele clientului ne-a facut sa aducem in Romania colaboratori din diferite colturi ale lumii, selectand produse de cea mai inalta calitate. Atentia la detalii, dedicarea si orientarea permanenta spre nevoile clientilor vor ramane mereu prioritatile noastre. Astazi, grija pentru clienti a largit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.