Cardurile Patria Bank aduc 5% bani înapoi pe card și premii suplimentare când sunt folosite în farmaciile Catena

0
277

Ofertei de 5% bani înapoi pe card i se adaugă o promoție cu premii dedicată tuturor celor care solicită și folosesc cel puțin o dată un card de debit Visa, de la Patria Bank. 
 „Parteneriatul dintre Patria Bank și Catena aduce un plus de avantaje pentru clienții noștri. Este, totodată, modalitatea noastră de a ne exprima interesul faţă de sănătatea clienților, contribuind la diminuarea cheltuielilor acestora cu medicamente, produse cosmetice și naturiste care pot fi achiziționate din farmaciile Catena. Suntem optimiști că beneficiile asocierii noastre cu farmaciile Catena, apreciate la nivel naţional, vor fi remarcate de clienți în cel mai scurt timp. Bună parte dintre cei cărora ne adresăm prin această campanie sunt pensionari și încercăm astfel să răspundem la două dintre nevoile lunare ale acestora: medicamente şi economisire. Cu cardul de debit Patria Bank, aceștia pot economisi lună de lună şi pot accesa o serie de alte beneficii special gândite pentru ei. Aşteptăm în unităţile noastre fiecare client interesat să îşi facă un card Patria Bank şi să primească acest beneficiu Catena”, a declarat Tică Dumitru, Director Direcția Comercială Retail Patria Bank.
Beneficiile parteneriatului se aplică începând cu data de 1 septembrie 2018 în toate farmaciile Catena din țară.
„Ne bucurăm că, prin intermediul acestui parteneriat, aducem încă un beneficiu celor care trec pragul farmaciilor Catena și care utilizează la plată cardul Patria Bank. Posibilitatea de a oferi un sfat bun și preţuri cât mai mici sunt preocupările noastre constante, iar oferta de bani înapoi pe card acordată de Patria Bank vine să completeze și să diversifice beneficiile oferite clienților noștri. Suntem optimiști cu privire la acest parteneriat și așteptăm cu încredere rezultatele”, a declarat Sorin Chirculescu, director de Marketing Catena.
Promoţia adresată clienților noi care achiziționează un card de debit Visa de la Patria Bank, cu emitere gratuită, este valabilă în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2018. Toți cei care solicită un card și îl folosesc cel puțin o dată sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 60 de vouchere de cumpărături în valoare totală de 13.500 de lei. Cardul poate fi solicitat în orice unitate Patria Bank, precum și on-line (www.patriabank.ro) și prin SMS cu textul „Catena” la 1829.
Cardurile de debit Patria Bank beneficiază de zero comision la plata la comercianți, reduceri speciale la credite (dacă pensia sau salariul sunt încasate la Patria Bank), până la 3 pensii sau 5 salarii prin facilitatea overdraft (descoperire de cont).
Mai multe detalii, regulamentul campaniei și al promoției sunt disponibile la adresa https://www.patriabank.ro/persoane-fizice/carduri/promotie-catena
Pentru informații suplimentare: pr@patriabank.ro , +40 732 800 326.
                                                                                                             
***
Despre Patria Bank și Grupul Patria Bank Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă în 63 de oraşe la nivel naţional, prin 81 de sucursale, peste 180.000 de clienţi şi 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.
Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi Patria Asset Management.
Despre Catena
Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand românesc de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite.
Cu 700 de unități la nivel național și un număr de 5.000 de angajați, Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă.
Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.