Sistemele de monitorizare video-trecut, prezent si viitor

0
297

Ce inseamna, pe scurt, monitorizarea video?
Sistemele de monitorizare video includ secvente video, live sau inregistrate cu anumite zone ale propritatii pe care o detinem sau in jurul acestei proprietati. Ele pot surprinde momente de efractie, vandalizare, distrugere a proprieatatii si pot ajuta la prinderea/incarcerarea infractorilor (mai ales daca includ camere de monitorizare cu functii de detectare faciala sau de identificare a detaliilor mai putin visible).
Instalarea unui sistem de monitorizare video a devenit o practica din ce in ce mai obisnuita. Un sistem de supraveghere video poate asigura monitorizarea unui spatiu mai mic (o rezidenta, o afacere de mici dimensiuni), dar si spatii industriale/comerciale de mari dimensiuni. Varietatea si complexitatea acestor sisteme sunt extrem de generoase, astfel incat clientii (indiferent daca sunt persoane private sau societati comerciale), pot alege sistemele de monitorizare care se potrivesc cel mai bine necesitatilor lor.
Care sunt cele mai importante nume ale domeniului in acest moment?
Nu mai surprinde pe nimeni ca numele cele mai reprezentative din domeniul serviciilor si al produselor de monitorizare video vin din Asia (China, Japonia). Dahua si Hikvision sunt unii dintre liderii incontestabili ai momentului in ceea ce priveste sistemele supraveghere video.
Existenta si experienta acestor mari branduri nu a facut decat sa impulsioneze noile nume care incearca, cu success, sa produca si sa furnizeze produse si servicii de monitorizare video care raspund exigentelor din ce in ce mai inalte ale clientilor de toate tipurile.
Cine este Rovision?
Piata generoasa a produselor de monitorizare video face posibila existenta si dezvoltarea de noi branduri. Un foarte bun exemplu in acest sens este Rovision, care reuseste sa devina, treptat, unul dintre cei mai insemnati importatori si distribuitori de sisteme de monitorizare video.
In acest moment, Rovision a reusit sa urce in topul primilor 3 distribuitori si importatori accesorii supraveghere din Romania in ceea ce priveste volumul de sisteme de Securitate video. In acelasi timp insa, Rovision se distinge si prin capacitatea sa de a crea si dezvolta propriul brand de sisteme (atat camere de supraveghere, cat si unitati DVR).
Ca ofera Rovision in mod concret?
Rovision s-a adaptat inca de la inceput cerintelor pietei, astfel incat ofera optiuni de monitorizare video atat pentru companii mici, mijlocii si mari, cat si persoanelor fizice. Mai mult decat atat, sistemele oferite prezinta garantie si certificate conform normelor CEE. Varietatea produselor este impresionanta, clientii putand alege modelul ideal pentru scenariul particular de monitorizare video.
Pe langa produsele proprii, Rovision ofera clientilor posibilitatea de a alege produse profesionale si de la branduri renumite la nivel mondial (Dahua, Hikvision sunt doar cateva nume), precum si produse cu preturi atractive pentru bugetele limitate. Clientii cu nevoi mai putin complexe in ceea ce priveste monitorizarea video isi vor gasi si ei produsele potrivite. Mai mult decat atat, Rovision livreaza gratuit comenzile ce depasesc 500 ron.
Unul dintre aspectele care ajuta Rovision sa se detaseze clar de competitor este consultanta tehnica gratuita pentru clienti. Aceasta consultanta este adaptata nevoilor fiecarui client in parte si este asigurata de personal instruit (ingineri specializati si licentiati in sisteme de monitorizare video).
Care sunt noutatile de la Rovision pentru 2019?
Scopul fundamental al Rovision este de a oferi clientilor acces la cele mai inedite si inovative tehnologii si solutii de monitorizare video, fara a fi omis aspectul preturilor corecte.
Rovision propune clientilor sai camere de supraveghere de la 2, 5 panala 8 Megapixeli, sisteme de monitorizare pentru firme si persoane fizice, dar si game complete de accesorii necesare montarii (cablu coaxial,cablu FTP,UTP cu sau fara alimentare, surse de alimentare, mufe si conectori) la cele mai bune preturi din tara.